• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perinatoloji antenatal tarama Ümraniye eğitim araştırma

fundaslansu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
265
201
18
27
Arkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???

Arkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
Canım bulabildin mi

perinatolojiye kadın doğumdan alan açılıyor diye biliyorum yani önce kadın doğum randevusu almanız gerekiyor adana da bu şekilde oluyor

perinatolojiye kadın doğumdan alan açılıyor diye biliyorum yani önce kadın doğum randevusu almanız gerekiyor adana da bu şekilde oluyor

perinatolojiye kadın doğumdan alan açılıyor diye biliyorum yani önce kadın doğum randevusu almanız gerekiyor adana da bu şekilde oluyor alan açtı
Kadın doğum doktorum alan için sistemi açtı bana ama randevu almak çok zormuş her saat bakıyorum ama yok bulamazsam mecbur özele gideceğim

Sistem tam 09.00 da yenileniyor denedin mi

Hamileyken ben alabilmiştim 23.haftama kadar orada takipliydim.
Randevular az, cok cabuk doluyor sistemi takip etmek gerekiyor. Sabah 9.59 da mhrs ye girmeye çalışın belki öyle yakalarsınız onda acıldıgında. Arada gün içerisinde de bakın randevu bırakanlar olabiliyor falan

Hamileyken ben alabilmiştim 23.haftama kadar orada takipliydim.
Randevular az, cok cabuk doluyor sistemi takip etmek gerekiyor. Sabah 9.59 da mhrs ye girmeye çalışın belki öyle yakalarsınız onda acıldıgında. Arada gün içerisinde de bakın randevu bırakanlar olabiliyor falan
Polinik perinatoloji Muayene yeriniz antenatal tarama mi acaba

Saat 9:00 denemedim 10:00 deniyordum bir deneyeyim teşekkür ederim .
Canım antenetal tarama poliklinikliği kalkmış randevu alınmıyormuş perinatolojiye randevu alıyormuşsun doktor yönlendiriyormuş riskli gebelere bakılmamaktadır yazısına aldanma güncellenmemiş öyle bilgi aldım

Randevu alabildiniz mi ?

Back
X