- 17 Nisan 2024
- 299
- 276
- 23
- 27
- Konu Sahibi fundaslansu
-
Canım bulabildin miArkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
perinatolojiye kadın doğumdan alan açılıyor diye biliyorum yani önce kadın doğum randevusu almanız gerekiyor adana da bu şekilde oluyorArkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
Kadın doğum doktorum alan için sistemi açtı bana ama randevu almak çok zormuş her saat bakıyorum ama yok bulamazsam mecbur özele gideceğimperinatolojiye kadın doğumdan alan açılıyor diye biliyorum yani önce kadın doğum randevusu almanız gerekiyor adana da bu şekilde oluyor alan açtı
Hayır bir arkadaşım da gebe benden 3 hafta ileride oda hep baktı bulamayınca özelde çektirdi bende bu gidişle öyle yapacağımCanım bulabildin mi
Ben Ümraniyeye randevu aldım perinatolojiye yapıyolarHayır bir arkadaşım da gebe benden 3 hafta ileride oda hep baktı bulamayınca özelde çektirdi bende bu gidişle öyle yapacağım
Sistem tam 09.00 da yenileniyor denedin miArkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
Saat 9:00 denemedim 10:00 deniyordum bir deneyeyim teşekkür ederim .Sistem tam 09.00 da yenileniyor denedin mi
Antenatal tarama olarak mı aldınBen Ümraniyeye randevu aldım perinatolojiye yapıyolar
Maalesef ona bulamadım bulamıyorum daAntenatal tarama olarak mı aldın
Polinik perinatoloji Muayene yeriniz antenatal tarama mi acabaHamileyken ben alabilmiştim 23.haftama kadar orada takipliydim.
Randevular az, cok cabuk doluyor sistemi takip etmek gerekiyor. Sabah 9.59 da mhrs ye girmeye çalışın belki öyle yakalarsınız onda acıldıgında. Arada gün içerisinde de bakın randevu bırakanlar olabiliyor falan
Canım antenetal tarama poliklinikliği kalkmış randevu alınmıyormuş perinatolojiye randevu alıyormuşsun doktor yönlendiriyormuş riskli gebelere bakılmamaktadır yazısına aldanma güncellenmemiş öyle bilgi aldımSaat 9:00 denemedim 10:00 deniyordum bir deneyeyim teşekkür ederim .
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgi içinCanım antenetal tarama poliklinikliği kalkmış randevu alınmıyormuş perinatolojiye randevu alıyormuşsun doktor yönlendiriyormuş riskli gebelere bakılmamaktadır yazısına aldanma güncellenmemiş öyle bilgi aldım
Randevu alabildiniz mi ?Arkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok teşekkür ederim bu güzel bilgi için
Sabah tam 10 da randevular çıkıyor kaçirmayinRandevu alabildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?