hiçbişey yapılmıyor diyen eksik akıllı doktor "ben bu işten anlamıyorum,dolayısıyla sorumluluk alamam" demek istemiştir.
Kendine perinatolog dışında iyi bir gebelik takibi ve doğum doktoru da tavsiye ediyorum..
Eğer istanbuldaysan sana kendi perinatolog doktorumu tavsiye edebilirim..
arkadaşlar selam,
ben iki tane perinatolog profla görüşütüm, 12. haftamdayım... Birisi ikizlerde ikili üçlü test ve kan yollama işe yaramaz anlaşılmaz sadece ultrason diyor, diğer ise kesinlikle ikizlerde de ikili test yapılmalı ve kanınınzı da Amerika vs. yollayıp öğrenebilirsiniz dedi. Kafam çok karıştı:S Hangi doktora güveneceğime karar veremedim...
Ben gitmedim ama hemşireler Erzurum'da Prof Dr metin ingeç i tavsiye ettiler ..perinatolog o da...randevlu Çalışıyor internette sayfasını bulup numarasına ulaşabilirsiniz...
Ben gitmedim ama hemşireler Erzurum'da Prof Dr metin ingeç i tavsiye ettiler ..perinatolog o da...randevlu Çalışıyor internette sayfasını bulup numarasına ulaşabilirsiniz...
Çok teşekkür ederim bunu tavsiye eden hemşireler çslıştığı hadtanenin personeli gaşiba bende bir kaç kişiye sordum bu ismi söylediler çok teşekkür ederim
arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatolğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................
Bende bayağı araştırdım. İşini iyi yapan kadın doğumcularda yapıyor. Ben en son kadın doğumcuya yaptırdım direkt. 21.haftada ama siz ikiz olduğu için bekleyebilirsiniz. Önce doktora karar verin ona sorun her doktor farklı şeyler istiyor
Bende bayağı araştırdım. İşini iyi yapan kadın doğumcularda yapıyor. Ben en son kadın doğumcuya yaptırdım direkt. 21.haftada ama siz ikiz olduğu için bekleyebilirsiniz. Önce doktora karar verin ona sorun her doktor farklı şeyler istiyor