arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatolğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................
arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
Doktorunuz kim acaba?Benim dr um prof.ve 12.haftada ayrintiliya girdim 2li test yapmadi.ayrica yurt disinda yapilan testi de yaptirdim.16.haftada tekrar ayrintili bakti..yani benim yaptigim her kontrol ayrintili bebeklerin her seyine bakiyorum dedi.ben de memnunum kendisinden
Canım konu sahibi 2013 te açmış bu topiği..ikizler üç yaşına gelmiştir bile:)Selamlar,bana da 2 li veya 3lü test yapılmadı..ilk olarak 12. Haftamda daha sonra bebeklerin birinin ensesi daha kalın olduğundan 20. Haftamda,ense normale döndü denildi ama bu kez de birinin suyu çok fazlaydı,dolayısıyla 26. Haftaya kdr ilaç kullanıp tekrar perinatoloğa gittim.
Dr artık gelmem gerekmediğini söyledi,şahsen bn ruhen her perinatoloğa gittiğimde çok rahatladım,hem fetüs ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi öğrenebilir,hem de belki çok fazla ikiz gene ile ilgilendiklerinden içiniz rahat dönüyorsunuz yanından Zaten giderseniz anlayacaksınız kapının önünde hep ikiz anneleri var tavsiye ederim içiniz de rahatlar
Fountaine sordum şubatta yazmış. Doktor arayışındayım. Çok şükür bebeklerimin kalp atışlarını duyduk. Tüp bebek doktoruma mı devam etsem bilemedim. Forumda başlık başlık geziyorum işte ☺Canım konu sahibi 2013 te açmış bu topiği..ikizler üç yaşına gelmiştir bile:)
Canım Allah sağ salim kavuşmanı nasip etsin miniklerine.anneler günün kutlu olsunFountaine sordum şubatta yazmış. Doktor arayışındayım. Çok şükür bebeklerimin kalp atışlarını duyduk. Tüp bebek doktoruma mı devam etsem bilemedim. Forumda başlık başlık geziyorum işte ☺
Amin canım. İnşallah sağlıkla sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun. İnşallah bebeklerimiz hem bedenen hem zihnen sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar. Senin de anneler günün kutlu olsun .Canım Allah sağ salim kavuşmanı nasip etsin miniklerine.anneler günün kutlu olsun
Amin canım...Amin canım. İnşallah sağlıkla sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun. İnşallah bebeklerimiz hem bedenen hem zihnen sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar. Senin de anneler günün kutlu olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?