Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarını çok beğendim..
çok teşekkür ederim canım. şimdiden heyecanı sardı kıyafeti iice kendmi kaybetmeden sakin kafayla ayarlamak istiyorum:)
Rica ederim canım.Seni cok iyi anlıyorum.Ben zor beğenirim biraz yani kararsız biri kesinlikle değilim ama beğenincede olsun istiyorum.Çok kabarık modellere hiç bakmadım zaten giyemem sevmiyorum.Normal abiyede her zaman giyebilirim diye böyle ikisinin arası birsey sectim.Sağolsunlar kırmayıp aldılar.Düğünümde 16 ekim 2,5 ay ara yani geçen haftada gelinlik olayını hallettim ki o çok daha zor.Çok secenek var genel olarak yakısıyorlarda insan cok kararsız kalıyor.Gelinliğimide sade aldım nişan baya gösterişli olduğundan.Şimdiden kolaylıklar diliyorum.İnsallah en cok içine sinen modeli bulursun canım.
inşallah yaa elbisene bayıldım ama:) bende zaten mavi gözlüyüm saçlarımda bal rengi bana mutlaka mavi giy diolar bende maviyi çok seviyorum :lepi: gelinlik tam bir facia zaten şimdiden düşünmek istemiyorum kismetse ağostosta olucak seneye :asigim:
perimsin bide son olarak elbisenin fiyatı :)
resimlerin boyutundan biraz başım döndüüü kafamçokkarıştı
çok hoş görünüyorsunuz canımm Allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallah
çok yakışmışsınız bir ömğr boyu mutluluklarrrvereliniortak
çok güzelsiniz. maşalllahh
kıyafetiniz saçınız da çok güzel olmuş. nişanlınızlada çok yakışıyorsunuz. Allah bir yastıkda bir ömür geçirmeyi nasip etsin.