Perican'ın Butiği

perican55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
3.883
788
Herkese merhabalar, özellikle kozmetik - giyim ağırlıklı bir satış yapacağım. Satış sistemim şu şekilde ;

* 50 Lira ve üzeri alışverişte şube teslim olacak şekilde kargo bana aittir. Bu tutarın altındaki alışverişte kargoyu alıcı öder. Dilediğiniz kargo şirketiyle adrese teslim / şube teslim şeklinde gönderirim.

* Eğer ek ücreti karşılamayı kabul ederseniz kapıda ödeme seçeneğiyle de kargonuzu gönderirim. Kapıda ödeme ücretini karşılamak istemezseniz önce hesabıma ücreti yatırıp ardından ürünlerinizi kargoya veririm.

* Küçük resimleri üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz

Ayakkabılar 39 numaradır. Gümüş rengi olan bilekten bağlamalıdır. İkisini birlikte 15 Liraya veriyorum. Tek alınırsa 10 Lira

Sac Duzlesirici : 10 Lira
Avon ikili far fircasi, pudra fircsi ve flormar siyah goz kalemi hepsi : 5 Lira
Oriflame yagli/karma cilt dengeleyici krem : 5 Lira
Fondoten : 15 Lira
Diadermine bb krem : 10 Lira
Ruby Rose far paleti: 10 Lira
Hepsini alana 50 Lira

Catherine Arley Farlar iki adet : 5 Lira, Flormar Gül kurusu far ve oriflame krem far ikisi : 5 Lira
Oriflame stick far : 5 Lira

Golden Rose Glitter Pigment farlar : ikisi 7 Lira
Avon, Catherine arley ve Golden Rose farlar : Üçü 7 Lira

Kate Moss Nude ruj 113 numara : 7 Lira

The Balm Bronzer çok az kullanıldı - Fiyatı : 20 lira

The balm balm shelter acik rengi isaretli yere kadar kullanildi - SATILDI
Rimmel london kaş maskarasi rengi uymadi 02 medium brown rengi
Golden rose 55 numara ruj.

Eki Görüntüle 1461709
Loreal Fondoten R2C2 Vanilla Rose rengi, açık ve buğday tenlere uygun - Fiyatı : 25 Lira
Farmasi CC krem, açıktan ortaya olan rengidir - Fiyatı : 15 Lira-SATILDI

Kumas Pantolon 42 Beden Fume Rengi - Fiyat : 10 Lira
Simli Bluz - Fiyat : 7 Lira

Oriflame ikili Far - Fiyat : 5 Lira

Felix epilasyon aleti - Fiyat :25 Lira
Calisir durumda model yukseltmek icin satiyorum

Üst soldaki dökümlü bir modeldir, kumaşı da kadifemsi birşey. Beyaz ve nar çiçeği trikodur, sağ altta modellerini göstermeye çalıştım. Fiyatları da tanesi 5 Lira

Kot Ceket L Beden - Fiyatı : 20 Lira

3. Color Me Allik - Fiyati : 5 Lira

6. Lancome orjinal degildir. Yelpaze allik hic kullanilmadi - Fiyat :20 lira

8. Golden Rose ruj - Fiyat : 7 Lira

9. Loreal Jel Eyeliner - Fiyati : 20 Lira

13. Avon Makyaj Temizleyici - Fiyati : 5 Lira

15.Nascita Fondoten Fircasi - Fiyat : 5 Lira

18. Avon Sensuelle Parfumlu Vucut Losyonu - Fiyat : 7 Lira

19. Oriflama Fondoten - Fiyati : 10 Lira
Porselen rengi acik ciltlere uygundur. Urun 30 ML, yaklasik %35 kullanildi

Avon Karma / Yagli ciltler icin dengeleyici krem. Goruldugu kadar cok az kullanildi - Fiyat : 7 Lira

Deborah 24 Ore Rimel - Fiyatı 10 Lira

Eklentiler

• collage_20150313161213977_20150313161750822.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 667
Son düzenleme:
Yeni urunlerimi en alta ekliyorum arkadaslar. Deborah rimel ve Avon larma / yagli ciltler icin krem ekledim. Toplu alisveriste indirim yaparim ozelden yazabilirsiniz

Gosh marka likit ruj eklenmiştir arkadaşlar, toplu alışverişte pazarlık sünnettir :)

Arkadaslar birazdan kargoya gidecegim, istedigoniz urunler varsa hemen yardimci olayim

Merhaba canim kargo geldi hediyen icin de hizli kargo icin de cok tesekkurler ozenle sarmissin guzel notun icinde ayrica tesekkurler tekrar gorusmek dilegiyle, sevgiler:)

Merhaba canim kargo geldi hediyen icin de hizli kargo icin de cok tesekkurler ozenle sarmissin guzel notun icinde ayrica tesekkurler tekrar gorusmek dilegiyle, sevgiler:)
Oh çok şükür sağsalim ulaştığına çok sevindim. Güzel günlerde kullan ablam, kızının yanaklarından öper sınavında başarılar dilerim

canım hayırlı satışlar fakat zaten note ürünü 25-24 tl sıfırı , burası bitpazarı sonuçta.

canım hayırlı satışlar fakat zaten note ürünü 25-24 tl sıfırı , burası bitpazarı sonuçta.
Merhaba canim oncelikle cok tesekkur ederim. Urunun fiyati 34.90 Lira. Hic kullanmadim sifir ayarinda gercekten. Bit pazarinda acikcasi cok da aman aman ucuz birseye rastlamadim ben. Elbetteki pazarlik payi var, 50 lira ve uzerinde kargo da bana ait daha ne olsun ?

Arkadaşlar merhaba, elimde yükleyemediğim ürünler de bulunmakta. Fiyatlarda yardımcı olurum, 50 lira üzeri alışverişte kargo bana aittir. Özelden ayrıntılı resim ve bilgi alabilirsiniz. Bence siz beni bi düşünün :)

ürünlerin de sen kadar çok güzel canım çok teşekkür ederimm herkese tavsiye ederim

Kızlar, kumaş pantolon, simli bluz ve oriflame ikili far ekledim. Fiyatlarda anlasırız özelden yazabilirsiniz

Loreal fondoten ve Farmasi CC krem eklenmiştir. Tum urunler icin indirim yaparim, 50 lira ve uzeri alisveriste kargo ucreti yoktur. Özelden gelin anlaşalım

Hayirli, bereketli, bol kazancli cumalar. Alinan siparisler beklemeden kargoya verilir haydin bekliyom :)

Kızlar sizin için 6 parçadan oluşan bir kozmetik seti hazırladım. Sadece 35 Liraya tüm ihtiyacınız tamamdır + hediyesiyle birlikte

Hatunlar, The balm bahama mama bronzer ve NYX blush powder eklenmiştir. Fiyatlarda anlaşırız, özelden yazmanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…