Pergoveris kullanan var mı???

nzlnzl6296

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
28
11
18
31
Arkadaşlar merhaba. İlk kez tüp bebek deniyoruz önce Gonalf 900le başladık. Kontrole gittiğimde doktor yumurtaların beklenilen gibi gelişmediğini söyleyerek Gonalf 450 + Pergoveris + cetrotide verdi. Pergoveris kullananlar çok nadir görüyorum sayfada tedirgin oldum. Kullanıp olumlu sonuç alanlar varmı ?

Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız Allah’ın izniyle bende üçüncü tüp bebeğimde doktorum sadece pergoveris ve cetrotide yazmıştı gayet rahat diğer hormon iğneleri gibi bir yan etkisini görmedim size de inşallah iyi gelsin Amin

Aminnn çok teşekkür ederim. Sizinde süreciniz hayırla sonuçlansın inşallah. Yumurta kalitenizi arttırdı mı ilaç tuttu mu bebebeğiniz inşallah

Aminnn çok teşekkür ederim. Sizinde süreciniz hayırla sonuçlansın inşallah. Yumurta kalitenizi arttırdı mı ilaç tuttu mu bebebeğiniz inşallah
Şöyle söylim benim iğnelerimi değiştirmesine rağmen bir fark olmadı diğer iki tüp bebeğim de 5 er adet toplandı üç tüp bebeğim de aynı oldu ilk tüp bebeğimde döllenme hiç olmadı tedavi çöp oldu resmen pergoveris kullandığımda 5 adet yumurta toplandı 4 adeti sadece olgun çıktı ve ikisi döllendi taze transfer oldum maalesef negatif oldu iki ay olucak yapalı şu an ara verdim nasip olmadı amin sağolun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Aminnn Rabbim en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah. Zor bir süreç maddi manevi yorucu. İnsallah mükâfatını en güzel şekilde alırız

Aminnn Rabbim en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah. Zor bir süreç maddi manevi yorucu. İnsallah mükâfatını en güzel şekilde alırız
Amin çok teşekkür ederim öyle valla hi hem maddi hem manevi çok zor tüp bebeğe çok güzel psikoloji ve sabır gerektiriyor bakalım bende tekrardan o gücümü toplarsam mart ayında 4. Tüp bebeğime başlamak istiyorum yaşım 36 fazla da ara vermek istemiyorum çünkü yumurta rezervi azalıyor ne yazık ki ya sabır ya Allah dilerim bunda güzel sonuçlar alırım ne diyelim dilerim sizde güzel olumlu sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah

Merhaba ben de pazartesi kullanmaya başladım ilk defa kullanıyorum pergoveris. Daha önce sadece gonal f ile yumurta geliştirilmişti. Siz nerede başladınız tedaviye? İnşallah her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…