Perfect steps kullanan, hakkında bilgisi olan varmı?

karoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
26
0
arkadaşlar tv de perfect steps adlı bir ayakkabı reklamı gördüm kullanan var mı?

Merhaba

Bu sorunuza herhangi bir cevap aldınız mı? yada alıp kullandınız mı? bende almayı düşünüyorum ama kullanan var mı ? görüşlerini almak istiyorum,tşk.

ben perfect steps in siparişini verdm. kullandığım zaman size bilgi vericem arkadaşlar :KK49:

Sürekli kullanmaya fırsatım olmadığı için etki gösterip göstermediğini bilemiyorum tam olarak. Ama giydiğinizde çok rahatlatıcı olduğunu söyleyebilirim. Uçuyo gibi hissedersiniz en başta. Basıncı gerçektende azaltıyo. Onunla yürürken bir süre sonra bacağınızın yorulduğunu hissedersiniz. Bu da işe yaradığını gösteriyor. :KK61:

bu ürünü almayı epey bir zamandır bende düşünüyorum.Ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.Kullananlar yardımcı olurlarsa çok sevirim.

:KK1: evet ben 1,5 ay kadar önce aldım 2 haftadırda düzenli olarak sabah sporunda kullanıyorum kilo kaybetmeye çok etkisi olup olmadığını çözemedim çünkü benim regl dönemim malesef bitmiyor bu nedenle kilo pek farketmiyor bende ama sıkılaşma var yanlız ben bu ayakkabıdan çok memnunum çok rahat ve ergonomik bir ayakkabı bir ayakkabıda ilk defa bu kadar rahat ettim her kuruşuna değer.:KK55:

bende yaklasık 20 gun once aldım sureklı ıs yerınde kullanıyorum sabahdan aksama kadar ayagımdan cıkmıo cok rahatlatıcı bel agrısını kesınlıkle alıor ayrıca bacaklarımda varıslerım vardı onların agrılarını da kestı ama zayıflatıormu bılmıorum sımdılık bısey dıyemem.

Merhaba arkadaşlar , ayağında bu marka ayakkabı olan bir bayana sordum, bayan da kiloluydu , killoya etkisi olmadığını ama varisleri çin inanılmaz iyi olduğunu söyledi. bayan öğretmen ve sürekli ayakta ders anlatıyor, varis ve bel ağrılarının geçtiği karı koca çocuk hepsi bu ayakkabıdan kullanmaya başlamışlar.
genel olarak bakıyorum da goldslim de ayakkabısı var ama genelde şikayet edilmiş. ben hiç bir ayakkabının zayıflatacağına inanmıyorum şikayetleri zayıflayamamaktansa ok ama varis vs. için işe yaramıyorsa bu ürün tercih edilebilir.

Asıl bu ürünlerin orjinali MBT diye 500 liralık bir marka, nike (air max) ın da reebok un (easy tone modeli) da hava yastıklı ayakkabıları var, tabi bu markalar güvenilir olmakla birlikte kullananların yorumlarını çok fazla okumadım.

bu arada bazıları bilimsel yayınlarını açıklamış, harcanan kaloriyi %3 arttırdığı belgelenmiş mesela...şimdi düşünüyorum 70 kiloluk bir kadın 1 saat tempolu yürürse (dakikada 100-120 adım) yaklaşık 400 kalori haracayacak....ayağında bu pahalı ayakkabılar varsa tam 12 kalori fazla yakacak!!!sırf zayıflamak için bu ayakkabılar alınmaz yani...Git yediğin kepekli ekmeğin çeyrek dilimi yeme veya 1 tatlı kaşığı şeker eksik kullan aynı kaloriyi vücuduna hiç almamış olursun...

zayıflamak için değil ama diğer faydaları veya yürüyüş rahatlığı için alınabilir, ben açıkcası tabanının yüksek olmasını çok sevdim, topuklu ayakkabı sevmeyen biri olarak da bu ürünü almayı istiyorum

Ben geçen hafta aldım, kilo verdirir mi bu kısmını açıkçası bilmiyorum, ama ilk izlenimim çok rahat. Daha önce ortopedik ayakkabı kullanıyordum sırtımdaki ağrılardan ötürü, perfect steps ortopetik ayakkabıları aratmadı. Üstüne birde kilo verirsem bonus olur bana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
X