Perdeleri ütülemek istemiyorsanız:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnehirr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istersen 6 ya katla o programda yıka bunda yıka perdeleri asla ütüsüz asmayız.Annemde boyun fıtığı oldugu ıcın ben ütülüyorum olsun ama asılmaz öyle ya perde dediğin o buharlı ütüyle kalıp gibi durucak :)

bende makinenin devrini düşürdüm bu sefer 600 devirde çalıştırdım gerçekten fark etti

bence bu kırışma olayı birazda tülün kumaş cinsinede bağlı...

ucu boncuklu ve zincirli tüllerim ütü istemiyor ama diğer tüllerim illaki ütü istiyor sanırım tülün cinsiylede alakalı diye düşünüyoruma.s.

arkadaslar gunaydın öncelikle...size bir önerim olcak genellikle biz kadınlar tül perdelerimizi ütülemekten nefret ederız mesela ben öyleyim EGER PERDELERİNİZİ YIKADIKTAN SONRA UTULEMEK İSTEMİYORSANIZ MAKİNANIZ PERDELERİ SIKMAYA BASLADIGINDA DURDURUN SULU SULU ASIN HİÇ ELLEMEYİN KURUDUKTAN SONRA takabilirsiniz PERDELERİNİZ SON DERECE GUSEL UTULENMIS OLARAK GÖZUKCEK umarım işinize yarar :asigim:

canım naptın sen yaa :mymeka: :teselli:

benim makinanın sıkma devrini ayarlıyabiliyorsun.30dayıka ütülemene gerek yok demişti diken adam.neyse öyle yapıyordum ama içime sinmedi buruşuklukları gözüküyordu 1000de sıktırıp 30Cde yıkadıgımda..sonra 1000de değilde 600de de 800devirde de denedim yok anacım olmuyor pıt pıt pıt su oluyor her yer...düşük devirde sıkmalar da hiç sıkmamalarda yazlık yerler için olabilir belki ama evimizde şehirde olmuyor gamyoncuiremsu ver elini ütüüüü... :dilcikar:

ben yıkadıktan sonra dırek eve asarım kurutmama gerek kalmıyo zaten yerınde kururken duzlesıyo sımdıye kadar hıç utu yapmadım nedense hıç kırışmıyolar.

ben katlayıp öle koyarım makıneye ınan hıc kırısmıyor bıraz kat ızı oluyo ama ooda takılınca acılıyor.ben sene de bır utulrım sankı perde yenı gıbı oluyor sevgıler nemlı ıken asarım bıde

katlamak çamaşırları makineye zarar veriyormuş öyle demişti servis bana

ben zaten en hassas seviyede sıktırıyorum, genede şıpr şıpır su olmuyor allahtan.

bızım perdelerın altında kurşuncuklar var bir sıra agırlık yapıyor perde,
ılk sene yıkamadan asıyorduk sımdı utuye bı alıstık utulemeden asmıyoruz zor oluyor, öle sıkarken kapatınca da makıneye zarar gelebılır bıde ew ıslanır sanırım,
bnm evım olsa ıslakken hıc utulemeden asarım walla oldugu kadar artık

bende aynen böyle yapıyorum...kırışık izi hiiiç olmuyor...

sımdı makıneden cıkardım odamın perdelerı.utu ıstıyolar kırıs kırıs oluyolar::::::::::::::((((((((((((((((((

Benim annemde öyle yapıyor,ütü derdinden kurtuluyor..

yinede ütülüyorum, kirisik oluyolar.

birde perdemi ütüleyeceğim ütüden nefret ediyorum Kötü Kazen asın gitsinn jilet gibi oluyo walla en azından annem öle yapıo :)

bende oyle yapiyorum utulemeye gerek kalmyior ama direk cama asiyom kurutmadan :D

Ütülü perdenin yerini hiç bişey tutmuyor..
Bu yöntemi bende deniyorum ama genede kırışık olmasada ütülü gibi jilet gibi durmuyor ne yazıkki..

Back