• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perdeler bembeyaz

boniibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
152
1
96
42
Sivas
kızlar size süper bir püf vereyim perdeleri makinaya atın çalıştırın normal deterjan yumuşatıcınızıda ekleyin. su aldığı göze 1 şişe hazır maden suyu sodası katın süperrrr oluyoooo. birde 1 kaşık ince tuuz deterjana ekleyin buda yarıyo

kızlar yapmayın böle şeyler,,,ben burda okuyunca böle soda,sirke falan iice gidip araştırdım,,her ikiside çok sakıncalıymış makinalar için,,ömrünü azaltıyormuş,,,heleki sirke taşı bile deler ona göre..

bende onu sorcaktım makineye bi zararı yokmu bunun ?
ki muhakkak vardır:S

zarar verebilir bencede ama ben sirkeye taktım sirke kireci bile temizliyor..
bulaşık makinamın parlatıcı bölümünde kullanıyorum gayette rahatım...

Sodayı makinanın içine dökmek yerine, perdeyi suya bastırarak sodalı suda bekletsek, daha sonra suyunu biraz sıkıpta makineye atsak olmazmı?

kızlar, tvde derya baykalda duymuştum deterjanla birlikte 1 paket kabartma tozu yada karbonat kullanın süper beyazlatıyor. ama krem rengi yada renkli tüllerde kullanmayın. görümceme söylemiştim oda krem renginde kullanmış sigara isi gitsin diye tül beyazlamış.ben beyazda kullanıyorum memnunum.

kızlar, tvde derya baykalda duymuştum deterjanla birlikte 1 paket kabartma tozu yada karbonat kullanın süper beyazlatıyor. ama krem rengi yada renkli tüllerde kullanmayın. görümceme söylemiştim oda krem renginde kullanmış sigara isi gitsin diye tül beyazlamış.ben beyazda kullanıyorum memnunum.

zemuszemusevvet canim ben annemden biliyorum bunu bir paket kabartma tozu koyuyorum perdelerimi yikarken faydasida oluyo cidden ben memnunumzemuszemus

maden suyunun zararı olsa midemizi delerdii...
zaten detarjan çamaşır suyu asitli değilmi..
maden suyu yanında hiç kalır...
denemk lazım bu formulü....

bence en iyisi tül beyazlatıcı kullanmak (annem öyle yapıyo kaydirigubbakcemile3 )

maden suyunun zararı olsa midemizi delerdii...
zaten detarjan çamaşır suyu asitli değilmi..
maden suyu yanında hiç kalır...
denemk lazım bu formulü....

bencede. zaten sirkeyi yada maden suyunu makineye deli gibi boşaltıp günlerce bekletecek değiliz. yıkanacak bitecek. bi zararı olacağını düşünmüüyorum. denemek lazım bencede

kızlar yapmayın böle şeyler,,,ben burda okuyunca böle soda,sirke falan iice gidip araştırdım,,her ikiside çok sakıncalıymış makinalar için,,ömrünü azaltıyormuş,,,heleki sirke taşı bile deler ona göre..

püf diye yararlandım perdelerimi yıkarken sirke ekledim yumuşatıcı gözüne perdelerim gri çıktı makineye atmadan önce daha beyazdı

Hiç duymamıştım bunu :kahve:

Tül beyazlatıcı & çamasır sodası kullanıyorum genelde.

bende sakıncalı olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin kumaşa zarar verir sirke asidik sonuçta...
Toz sodamatikler var tüller beyazlar için kullanılıyor içerisinde fosfat ve oksijen bazlı beyazlatıcı olandan kullanmanızı tavsiye edrim.. Şimdiye kadar ankara sodamatikten başka bu içeriği sahip olan görmedim... Annemden öğrendim bende yıllardır tüllerde beyazlarda ankarasodamatik kullanıyor.

burada aklı olan kadın 4 4 lük olur:))

kırık beyaz tül perdem var ama beyaz olmasını istiyorum ne yapmalıyım sizce

krem rengi tülüm var gerçekten bu yöntemi uygulasam tüülerim beyaz olur mu çünkü ben kremi sevmiyorum beyaz olmasını istiyorum sizce nasıl olur?

güneşlik yerine stor perde yaptıracağım istanbulda uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı?

Back