• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde ve koltuk için yardım

Bence şu an kullandığın koltuk seni çocuklar büyüyene kadar idare eder.Koltukların çok kötü değiştirilecek durumda değil bana kalrsa...Eğer gerçekten evde değişiklik yapmak istiyorsan perdeni ve halını değiştir halın uyumsuz perden de çok basit durmuş...Şu an kullandığın perde kruvaze olmaz çünkü kruvaze da orta birleşim yerinde perde üst üste geliyor.

$kru.webp bunda görebilirsin anlatmak istediğim şeyi üstte orta kısım kanatlar üst üste.

Pencerenin iki kenarında 1 metre kadar duvar var ve kornişinde duvardan sonra başlıyor anladığım kadarıyla keşke duvardan duvara korniş olsa imiş te o duvar perdenin altında kalsaymış..Kruvaze yaptırsan ya da başka bir model duvarlar yine açık duracak ve hoş görünmeyecek.Eğer yapma şansın varsa beyaz siyah ve bordo karşışımı yap odayı daha ferah görünür ve duvarlarını bej değilde beyaz tonlarında boya bence...

Bence şu an kullandığın koltuk seni çocuklar büyüyene kadar idare eder.Koltukların çok kötü değiştirilecek durumda değil bana kalrsa...Eğer gerçekten evde değişiklik yapmak istiyorsan perdeni ve halını değiştir halın uyumsuz perden de çok basit durmuş...Şu an kullandığın perde kruvaze olmaz çünkü kruvaze da orta birleşim yerinde perde üst üste geliyor.

Eki Görüntüle 322513 bunda görebilirsin anlatmak istediğim şeyi üstte orta kısım kanatlar üst üste.

Pencerenin iki kenarında 1 metre kadar duvar var ve kornişinde duvardan sonra başlıyor anladığım kadarıyla keşke duvardan duvara korniş olsa imiş te o duvar perdenin altında kalsaymış..Kruvaze yaptırsan ya da başka bir model duvarlar yine açık duracak ve hoş görünmeyecek.Eğer yapma şansın varsa beyaz siyah ve bordo karşışımı yap odayı daha ferah görünür ve duvarlarını bej değilde beyaz tonlarında boya bence...

fikirleriniz için tşk. ederim.
şimdiki perdemi ortadan ikiye bölsem az pileli şekilde olurda güzel olurmu acaba.halı sizce nasıl olmalıydı?yeni aldım halıyı içinde kahveler, kremler ve vişne ve bordo çiçekler var. her türlü mobilyaya olur diye düşünmüştüm. çokmu klasik duruyor belki değiştirme şansım olur.

Şimdi evini nasıl istiyorsun önce buna karar vermen gerek bence spormu yoksa klasikmi şu an kullandığın mobilya klasik almak istediğin daha spor duruyor halın almak istediğin mobilya ile uymaz onu da değiştirmen gerekir..Eğer ben bu evde değişiklik yapmak isteseydim kullanmakta olduğum mobilyalara dokunmaz koltuklara harcıyacağım para ile perde ve halımı değiştirir eğer büfe değiştirceksem büfe değiştirirdim...İlerleyen dönemlerde çocuklarım büyüdüğünde koltuklara el atardım...Şu an kullandığın perde söylediğin gibi pilesi az ortadan böldürerek kruvaze yapabilirsin ama orta kısım çok ayrık olur birbirinden.İşyerimizdeki perde tam bahsettiğiniz gibi ben beğenmiyorum şahsen...Benim evimdeki perde sık pileli ve ortası çok ayrık değil daha çok hoşuma gidiyor...Yine dediğim gibi ev benim olmuş olsaydı duvarları beyaza boyardım ama kar beyazı değil biraz mat olanlardan koltuklarımı kullanmaya devam eder perdemi değiştirir ve halılarımı daha spor yapardım ve kullanacağım renkler bordo siyah ve beyaz olurdu...

bu baktığın koltukların olduğu sitede yaren koltuk takımı var yine baktıklarına yakın fiyatta o da güzel bir de deniz oturma gurubu var o da güzel ana sayfada gördüm onları da düşünebilirsin bence yaren özellikle hem şık duruyo hem de oturma yerleri siyah çocukların varmış madem kullanışlı olur kolları krem ya da beyaz deri olunca toz da göstermiyor ...illa değiştireceksen mobilyalarını benden bikaç örnek o siteden:
Duygu Oturma Grubuyatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm
Yeni Fusion Duvar nitesiyatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm
Olea 106 Orta Sehpayatak odas, yemek odas, koltuk takm, kanepe, ke takm

Şimdi evini nasıl istiyorsun önce buna karar vermen gerek bence spormu yoksa klasikmi şu an kullandığın mobilya klasik almak istediğin daha spor duruyor halın almak istediğin mobilya ile uymaz onu da değiştirmen gerekir..Eğer ben bu evde değişiklik yapmak isteseydim kullanmakta olduğum mobilyalara dokunmaz koltuklara harcıyacağım para ile perde ve halımı değiştirir eğer büfe değiştirceksem büfe değiştirirdim...İlerleyen dönemlerde çocuklarım büyüdüğünde koltuklara el atardım...Şu an kullandığın perde söylediğin gibi pilesi az ortadan böldürerek kruvaze yapabilirsin ama orta kısım çok ayrık olur birbirinden.İşyerimizdeki perde tam bahsettiğiniz gibi ben beğenmiyorum şahsen...Benim evimdeki perde sık pileli ve ortası çok ayrık değil daha çok hoşuma gidiyor...Yine dediğim gibi ev benim olmuş olsaydı duvarları beyaza boyardım ama kar beyazı değil biraz mat olanlardan koltuklarımı kullanmaya devam eder perdemi değiştirir ve halılarımı daha spor yapardım ve kullanacağım renkler bordo siyah ve beyaz olurdu...

tşk. ederim. peki halıyı değiştirsem nasıl bir halı daha iyi olur sizce?

tekrar çektim salonumuEki Görüntüle 322214 büfede kalkacak dikkate almayın.

Tamamen senin tarzina kalmis salona krem olmaz diye birsey kesinlikle yok spor vs kacmaz krem ve tonlari kullanisli renklerdir sen su kir tutmaz sertex kumaslar var onlardan kapla hem onlar nubuk goruntusunde oldugu icin sIk olacaktir. Krem tv unitesine kesinlikle uygun bu arada krem neden spor yada olmaz demis arkadaslar bilmiyorum ama krem ve tonlari uyar ayrica eger ille klasik olsun istiyorsan yastiklarini siyah deri yaparsin kollarada uyar evi de daha agir gosterir. Dedigim gibi onemli olan yakistirmak.

Son düzenleme:
yeni bir koltuk almak yerine koltuklarini bej ve kahve tonlarinda kaplatabilirsin.
ben genellikle solanda bu tonlari seviyorum. tullerini elleme ama kenarlarina kahverengi fon koyabilirsin
halilarinda klasik olmus cok daha modern kahveli tonlarda bir hali koyarsin .
eger kisin soguk olmayacaksa tek parca koy haliyi
ayrica dekoratif yastiklarla koltugu daha guzel hale getirebilirsin.
benden bu kadar. benim solanum bu anlattigim gibi ve cok begenirim kolay gelsin sana

kafam o kadar karışıkki kızlar. aslnda ben oturma odamı değiştirmeyi düşünüyorum. çokcuklardan berbat oldu üzerinde hopla zıpla gitti koltuklar. fiyatlara bir baktım nerdeyse aynı bende salonu değiştireyim, salondakileride oturma odasına koyarım dedim bu sefer salondailer büyük geldi. bende bu takımın morunu oturma odasına yaptırıyım diye düşündüm. Şimdiki salon takımına tv ünitesi ve masa uyduruyum diyorum. Resimde gördüğünüz tv ünitesinin rengi nasıl. aynı renkten masa siyah deri sandalye. halı nasıl gider buu koltulara

Tamamen senin tarzina kalmis salona krem olmaz diye birsey kesinlikle yok spor vs kacmaz krem ve tonlari kullanisli renklerdir sen su kir tutmaz sertex kumaslar var onlardan kapla hem onlar nubuk goruntusunde oldugu icin sIk olacaktir. Krem tv unitesine kesinlikle uygun bu arada krem neden spor yada olmaz demis arkadaslar bilmiyorum ama krem ve tonlari uyar ayrica eger ille klasik olsun istiyorsan yastiklarini siyah deri yaparsin kollarada uyar evi de daha agir gosterir. Dedigim gibi onemli olan yakistirmak.

aslında bu baktığım koltuğunda görüntüsü nubuk gibi. ben adana'da mağazada gördüm.teklilerinide dışı sırt kısmı siyah deri, orturma yeri krem.dediğiniz gibi kırlentleri deri güzel olur. tşk.

Peki bu bordo siyah salon takımım kalırsa quantum tv ünitesi ve yemek masasına halım nasıl olur

aslında bence koltuklarınızın bordo kısmını krem yada kırık beyaz yaptırabılırseniz.o tv ünitesiyle de düsündüğünüz masa sandalyelerle de çok uyumlu olur. ve odanız bambaska bır havaya girer. halıları yeni aldığınızı soylemistiniz belki aldığınız yer değisim yapmayı kabul eder. o zaman eğer koltukların rengini değistirirseniz siyah ve krem modern bır halı daha güzel olur. koltuklarınız boyle kalırsada içinde bordo siyah ve krem rengi olan yine modern bir halı çok daha şık durur.

Son düzenleme:
Malesef halı değişimi yapmıyorlar. salon takımına resimde ki tv ünitesi ve bu renkden masa, siyah deri sandalye düşünüyorum. Perde içinde stor üstüne kravuze perde, kenarlarına fransız dantelinden siyah renk fon nasıl olur? çokmu boğar sizce evi?
$100_1278.webp$100_1282.webp

tv unitesi güzel ama ben açıkçası o koltuklarla, tv ünitesini birbirine yakıstıramadım. zaten tv ünitesinin renginde bir masaya siyah deri sandalyelerdi olmaz. yakısmaz bence.[/

Back
X