- Konu Sahibi baharadana
-
tekrar çektim salonumuEki Görüntüle 322214 büfede kalkacak dikkate almayın.
ayrıca duvarın bana çok boş geldi birede camına fon perde ilave etmelisin çiçek şart ortaya sehpa komalısın canım bence ay çok mu karıştım ben kusuruma bakma
Eki Görüntüle 322215
bunun gibi modern siyah bir orta sehpa bence yakışır salonunuza.Boş duruyor baya çünkü
eğer bir yere tül veya perde asılmışsa bence o tüm duvarı kaplamalı sizde duvar görünüyor bence hoş durmamış yamalı gibi olmuş koltuklar evet arkadaşında dediği gibi yeni duruyor. onun yerine duvarınızın rengini değiştirseniz tülü duvardan duvara yapsanız halılardan 1 ini kaldrsanız tek halı daha hoş olur
oturma odasına kemik veya çok açık sütlü kahve iyi gider. Dediğiniz sandalyelerde salonunuza uyar bence
aslında halı tekti ama o zamanda çok boş duruyor.evde doğalgaz da yok. salonda büyük. tülüde duvardan duvara olmuyor yeni yapı ev. taktığım kadar orda alçıpanla kapatmışlar.bu sene boyada yaptıracağım komple evi. kum beji yada kese kağıdı nasıl olur? ayrıca perdeyide ortadan kesip kravuze yaptırıyım altına stor diye düşünüyorum. Camlar fransız cam yere kadar 2 bölmeli ve sürgülü tşk.
canım fikrin güzel bi perdeciye de sor hatta tüllerini aldığın yerde aynı tüllerden varsa fransız perde yaptırıp güzel fonlar yaptırabilirsin ...ayrıca komple koltuğu değiştirmektense sırt yastıkları içinde borda olan ya da bordoya uyacak bir renkle kaplatıp havasını değiştirebilirsin..halılar biraz büyük eğer zemin müsaitse keşke daha küçük boyutlrda alsaydın bayaa bi kaplamış ortalığı ama almışsın artık ortaya takımlara uyumlu bir sehpa ve şık aksesuarlar bence yeterli...tekrar çektim salonumuEki Görüntüle 322214 büfede kalkacak dikkate almayın.
canım fikrin güzel bi perdeciye de sor hatta tüllerini aldığın yerde aynı tüllerden varsa fransız perde yaptırıp güzel fonlar yaptırabilirsin ...ayrıca komple koltuğu değiştirmektense sırt yastıkları içinde borda olan ya da bordoya uyacak bir renkle kaplatıp havasını değiştirebilirsin..halılar biraz büyük eğer zemin müsaitse keşke daha küçük boyutlrda alsaydın bayaa bi kaplamış ortalığı ama almışsın artık ortaya takımlara uyumlu bir sehpa ve şık aksesuarlar bence yeterli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?