perde ve halı fıyatlarınız ne kadar tuttu kızlar?

[SUP][/SUP]

Yaklaşık 4 yıl önce annem yaptırmıştı tüllerimi.O yüzden rakamı rahat söyleyebilirim.Nakit verdiğimiz için 3+1 100 m2 lik ev için + mutfak +yatak odasının tülü gelin yatağı örtüsü ve tavana monte edilen cibinlik takımı hepsi takım yapıldığından toplam 2,750 idi.Halılarada çok rahat 2.500-3.000 gitmştir.

açıkçası hıc öle seyler dusunmedım cnm cıbındrk falan.ben sadece salona fon perde ıstıorum onun harııcnde gerı kalan odalarım normal olacak oda okadar tutmaz heralde .:36:

perdeleri taçtan almıştım. halılar merinos ve sanat
önceki sene 4000tl.yi geçti

sadece salonumun fon perdesi 1500 tutmustu evin diger perdeleri 700 tutmustu butun evimin halilari yun haliydi 3000 falan tutmustu

Hic o kadar tutacagini sanmiyorum.. yatak odasina zaten ufak bir yolluk tarzi birsey yeter, salona iki ufak hali (eskidendi boydan boya hali modasi), mutfakta hali olmaz, soyle yikanabilir 100 liralik yolluklar var o tarz birsey yeterli (hali zaten kirlenir ayni gun, yazik gunah) 3. oda icin ufak bir hali .. derken yolluk girise. Ben 1000 liradan fazla vermeyi dusunmuyorum, elaleme gostermelik cicis seyler almak cok gereksiz.

Yunlu vs seyler alacagina uygun fiayata bak, SIKILDIKCA yenile.. haliyi yikayip yikayip kullanma devri gecti ;)

Perdeyide ikea gibi bir yere gidip hallet ucuza.. hem modern bir havasi olsun hemde uygun ;) .. dogru kombine edersen, pahali bi yerden alinmis gibi duruyor tavsiye ederim ;)

2+1 evin tüm perdeleri mutfak stor perdesi ve güneşliği, salon stor güneşlik, tül ve fon, oturma odası stor güneşlik ve tül, yatak odası stor ışık geçirmez güneşliği ve tülü toplamda 1.000 lira.halılar da toplamda 1.000 lira tüm odalar.(6 ay önce aldık)

Son düzenleme:
kızlar peki daha ev tutulmadan mı diktirdiniz perdeleri her evin ölçüsü değişiyor da ben güvenip almadım daha

benim 7 cam (fransız balkon 3 tanesi) 2500 TL tuttu. diğer camları da çok büyük değil.

Back
X