Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
English home da dantel perdeler var onlar şık durabilir bence canim yada renk olarak ta duvarinin tonuyla ayni renk tutturabilirsin bence Bu resimde de o tarz bisey kullanmislar sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1165756
kızlar bu salon takımına nasıl bir fon olabilir perdeci kahve dedi baska perdevi açık turkuaz kahve dedi bir türlü fon uyduramadık
canım bnm salon grubumun tıpa tıp aynısı ben beyaz tercıh ettım beyaz kruvaze perdem var içinede stor dıktırdım herkes çok begenıyyor. ama beyaz istemıosan hayal tülden duak gıbı perde ustunede turkuaz farba olabılır
canım bnm salon grubumun tıpa tıp aynısı ben beyaz tercıh ettım beyaz kruvaze perdem var içinede stor dıktırdım herkes çok begenıyyor. Ama beyaz istemıosan hayal tülden duak gıbı perde ustunede turkuaz farba olabılır