• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde seçimi yardımmm

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
$valentina-yemek-odasi-rvz-ckm-tab-11.webp kızlar bu salon takımına nasıl bir fon olabilir perdeci kahve dedi baska perdevi açık turkuaz kahve dedi bir türlü fon uyduramadık.

Son düzenleme:
English home da dantel perdeler var onlar şık durabilir bence canim yada renk olarak ta duvarinin tonuyla ayni renk tutturabilirsin bence Bu resimde de o tarz bisey kullanmislar sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1165756 kızlar bu salon takımına nasıl bir fon olabilir perdeci kahve dedi baska perdevi açık turkuaz kahve dedi bir türlü fon uyduramadık

canım bnm salon grubumun tıpa tıp aynısı ben beyaz tercıh ettım beyaz kruvaze perdem var içinede stor dıktırdım herkes çok begenıyyor. ama beyaz istemıosan hayal tülden duak gıbı perde ustunede turkuaz farba olabılır

canım bnm salon grubumun tıpa tıp aynısı ben beyaz tercıh ettım beyaz kruvaze perdem var içinede stor dıktırdım herkes çok begenıyyor. Ama beyaz istemıosan hayal tülden duak gıbı perde ustunede turkuaz farba olabılır

canım peki fonların ne renk

aslında onuda düşündüm çok gösterişli bir kruvaze tül olabilir storla ama koltuklar sade olunca çokmu sade boş durur dedim

kahve de turkuaz da kapatir bogar iyice ben sahsen koyu renk fon yapanlari pek anlayamiyorum insanin icini daraltiyor. Bence de acik renkler kullanin.

Back
X