- Konu Sahibi kararsizkararli
-
canım ben de aynı şekilde perdelik kumaşlarımı uygun bir yerden aldım. perdecinin bize söylediği kornej boyu ölçüsü, tavandan mermerin hemen bitimine kadar ölçü, ayrıca tavandan yere kadar ölçü alınmasıydı. diktirdim çok şükür hiç sorun yaşamadık canım.
1 e 3 normal pile mi oluyor? 4 metre ölçtüm, 12 metre alacağım o zaman...
çok yoğun olmasına gerek yok, normal olması daha iyi olur; pile az olunca içeriyi daha çok gösteriyor...Ortası iyidir diye düşünüyorum:)
çok yoğun olmasına gerek yok, normal olması daha iyi olur; pile az olunca içeriyi daha çok gösteriyor...Ortası iyidir diye düşünüyorum:)
çok teşekkür ederim yardımların için...Linens seri sonu metresi 5 TL ye tülleri var; tabi onlar çok iyi olmayabilir ama uzun metreler olmayabilir ama yine de bakacağım 5 TL olmasa da yine uygun sayılacak bir perde var mı:) Keşke kendi evim olsa stor perde yaptırsam diyorum...
Perdelerimi belli bir markadan değilde, outletten almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı oluyorlarmış ama dikimi vs. size ait oluyor...Bu durumda perde ölçüsünü de kendiniz alıyorsunuz. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı?
Mesela; kornişten peteğe kadar ölçü alacağız, bunun tavandan tam peteğin üstüne kadar mı almamız gerekiyor...Veyahut yere kadar istersek (bu durumda hafifçe yere sürünmesi gerekir) fazladan 1 cm mi bırakmak gerekir? Büzgüleri yani pilelerini hesaplarken benim 2 metreye ihtiyacım varken 3 metre mi almam gerekir? Böyle düşününce perdeciden al hiç uğraşma diyorum kendi kendime ama onların metre fiyatı çok yüksek...
Hangi marka acabaArkadaşlar hepinize merhaba
Geçen gün Ankara da bir perdeciye gittim içerde bir çok ürün var marka olarak bildiğimiz ürünler çok pahalı ev ekonomisini düşünen biri olarak perdecinin de tavsiyesi üzerine .... markalı bir grek tül satın aldım. ilk başta kafamda soru işaretleri vardı fakat perdelerim cama takıldıktan sonara gördüm ki harika olmuş ve diğer pahalı ürünler ile de arasında tam yarı yarıya fiyat farkı oldu. Size tavsiyem perde alırken gittiğiniz mağazada .... ürünleri var ise hiç düşünmeden ala bilirsiniz. Defalarca yıkamama rağmen üründe ne renk değişikliği oldu nede sarkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?