• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde mi çift boynuz rahim mi

Mfkbsra

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
10
5
6
34
Rahimde anormallik teşhisi kondu.bikornis(çift boynuz) ve Septum (perde)diyenler oldu.3 kimyasal gebeliğim var.kafam karışık acaba hangisi?perde ise ameliyatı var bikornis ise ameliyatı yok diyorlar.yardımcı olur musunuz lütfen?

Eklentiler

• E01B6763-772F-480B-B6B0-F6A1491E9420.jpeg
    E01B6763-772F-480B-B6B0-F6A1491E9420.jpeg
    198,2 KB · Görüntüleme: 75
  • F1FC1E04-6E73-4AF0-8AB7-388C2D843FC2.jpeg
    F1FC1E04-6E73-4AF0-8AB7-388C2D843FC2.jpeg
    155,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 15345E65-D8F2-49E1-8FE9-585076F003B7.png
    15345E65-D8F2-49E1-8FE9-585076F003B7.png
    459,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım merhaba, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama istanbulda bence bu konulardan en iyi zeynep kamil anlıyor. Bende de bicornat bicornis var. Cift rahim ve cift vajen. Allah hayırlı şifalar nasıp etsin inşallah.

Canım merhaba, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama istanbulda bence bu konulardan en iyi zeynep kamil anlıyor. Bende de bicornat bicornis var. Cift rahim ve cift vajen. Allah hayırlı şifalar nasıp etsin inşallah.
Merhaba ,Teşekkür ederim canım 🙏 İstanbul’da oturuyorum.Zeynep Kamil de Belgin Devranoğluna gittim.tabi odasında yoktu,asistanına anlattım durumu ve Belgin hanimi aradı beni direkt aşılamaya başlatmak istedi.rahimde anormallik var bi filmlerime doktor hanım baksın perde varsa tedavisini yapmadan aşılamanın anlamı yok dedim ama beni takmadı aşılama konusunda ısrarcı oldu bende çıktım odadan.peki Zeynep kamil de hangi doktoru önerirsin canım,gidebilecek iyi doktor bulamıyorum.bu konuda Bülent Tıraş ve Cem Çelik iyi ama malesef ücretleri çok yüksek..

Merhaba ,Teşekkür ederim canım 🙏 İstanbul’da oturuyorum.Zeynep Kamil de Belgin Devranoğluna gittim.tabi odasında yoktu,asistanına anlattım durumu ve Belgin hanimi aradı beni direkt aşılamaya başlatmak istedi.rahimde anormallik var bi filmlerime doktor hanım baksın perde varsa tedavisini yapmadan aşılamanın anlamı yok dedim ama beni takmadı aşılama konusunda ısrarcı oldu bende çıktım odadan.peki Zeynep kamil de hangi doktoru önerirsin canım,gidebilecek iyi doktor bulamıyorum.bu konuda Bülent Tıraş ve Cem Çelik iyi ama malesef ücretleri çok yüksek..
senin bebeğin olmuş sanırım😌Allah bağışlasın öyleyse.nasıl bi gebelik geçirdin.rahim anomaliklerinde gebelik sıkıntılı oluyormuş sanırım😢yine her şey Allah’tan yardımcımız olur 🙏

Mr demi çıktı bunlar rahim filminde degilmi bunlar mr de çıkıyorsa bende perde ameliyatı oldum ,sonucu görmek istiyorum ama tekrardan rahim filmi çekmek istemiyorum zarar veriyor rahim ağzına

Back