- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
-
- Konu Sahibi Cheescake2
Teşekkür ederim,perde kumaşının aynısı mı yoksa düz gri mi tavsiye edersin?bence gayet güzel görünüyor ,
her koltuga perdenin grisinden birer yastık yaptır , gözüne o kadar batmaz emın ol
Teşekkür ederim,perde kumaşının aynısı mı yoksa düz gri mi tavsiye edersin?
2 bin küsur.neden merak ettiniz ben de merak ettim şimdi
Mesela bu koltuğa ne renk ve desende fon olmalıydı sizce?Bence de aynı renk olmaz zaten. Hatta uyumlu farklı bir renk de olabilir.
Sadece fon fiyatı bu şekilde.bahsettiğiniz miktarda perdelerin o kadar tutması iyi bile bence
Aynı tonlarda dediğiniz koltuklar mı? Mesela nasıl olmalıydı? Daha somut söyleyebilir misiniz rica etsem? Fikirlere çok ihtiyacım varbeni rahatsız eden hepsinin aynı tonlarda olması oldu. ben olsam zıtlıkları tercih ederdim.
Ay gerçekten mi! SağolE ben çok beğendim bayıldım hatta sakın bozma canım çok hoş duruyor..
Tam tersi hepsi aynı ton olsa çok boğardı ki arada ton farkı olmalı..bende kendi evimde öyle yaptım koltklrm koyu laci perdelerim bi ton farklı daha çarpıcı olsun istedim..ne öyle aynı ton nene evi gibi..boşuna takma tam benim tarzm olmuş çok beğendm..Ay gerçekten mi! Sağolama ton uyumsuzluğu gözümü ısırıyor,halbuki perdemi de koltuğumu da ayrı ayrı çok beğenerek aldım ama bir arada uymadı gibi oldu