perde fiyatı ???

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
arkadaşlarr slm..kafam çok karışık lütfen bana fikir verin..salon ,mutfak,yatak odası ve oturma odasının perdelerini brilanttan yaptırmak istiyorum.çok içime sindi.ama fiyatı konusunda kararsızım..indirimli fiyatı 1,650 iyi bir fiyat mı? indirimsiz 1,900..yardımlarızını rica ediyorumm...acillll

arkadaşlarr slm..kafam çok karışık lütfen bana fikir verin..salon ,mutfak,yatak odası ve oturma odasının perdelerini brilanttan yaptırmak istiyorum.çok içime sindi.ama fiyatı konusunda kararsızım..indirimli fiyatı 1,650 iyi bir fiyat mı? indirimsiz 1,900..yardımlarızını rica ediyorumm...acillll

brillantta çok iyi indirim var ve 4 perde muhteşem bir fiyat. gördkçe içim acıyor ama ben 4 perdeye 3200 tl verdim

cnm bende taçtan yaptırıyorum, ondada %50 indirim vardı, 3 oda 1 salon. ben çok fazla fon perde kullanmadım, salonum katlamalı ve stor, oturma odam pileli tülden ve altına stor, bir odam zebra, mutfagım micro jaluzi, yatak odam tül ve fon perdeli , tüm bunlar 1750 tuttu.

canım bende perde yaptırıyorum ölcüler aynı hemen hemen 3 bin tl bence cok güzel bir fiyet hic düşünme

nakit indirimi de yaptı.toplam 1400e mal oldu kızlar.içime çok sindi.nasipse nisan 10da takılacak..fotolarını çekip yayınlarım burada.

c hayırlı olsun, ben de tüm evi brillanttan yaptırdım. hepsi 1.900 tutuyordu, nakit 1.000 anlaştık, tanıdık sayılırdı. bir de güneşlikler fiyata dahil değil, onları hediye yapacak. düz tül oldu hepsi, belki o yüzden güzel indirim yapmıştır.yatak odası ve salonda fon perde var.

konuya cevap değil ama içeriğiyle ilgili şunu söyleyebilirim ki Brillant (Baydemirler) batmış bir firma, son çırpınışlarını yaşıyor işte. firmada çalıştım ayrıca babam perde işi yapıyor yıllardır, ona istinaden biraz içinde sayılırım. yani şunun için söylüyorum, mümkün olduğunca indirim yapmaları için diretin ;)

konuya cevap değil ama içeriğiyle ilgili şunu söyleyebilirim ki Brillant (Baydemirler) batmış bir firma, son çırpınışlarını yaşıyor işte. firmada çalıştım ayrıca babam perde işi yapıyor yıllardır, ona istinaden biraz içinde sayılırım. yani şunun için söylüyorum, mümkün olduğunca indirim yapmaları için diretin ;)

eh indirim yaptı bakalım hayırlısı..

Back
X