Perde Boyu Nasıl Olmalı?

kabilarda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
1.808
34
358
Petek üstü mü? Yerlere kadar mı?

Arkadaşlar yeni evimize perde yaptırmamız gerekiyor.Dün ölçü almaya geldiler.
Ben şimdiye kadar hep uzun,yerlere kadar olmasa da yere yakın perde kullanmıştım.
Hep yeni evde petek üstü perde kullanırım diye düşünmüştüm.Diğer türlüsü bana biraz salkım
saçakmış gibi geliyor.Tabii salona yine yerlere kadar perde yaptıracağım.Ama diğer odalarda
petek üstü olsun dedim perdeciye.Adam bana yerlere kadar olmasının daha moda olduğunu,herkesin
böyle tercih ettiğini söyledi.Hatta benimle biraz inatlaştı bile diyebilirim.İki türlü de ölçü aldı ama
kendi dediğinde ısrarlıydı.

Ben istemedim ama çok kararsız kaldım.Sonuçta adam işinin ehli,mutlaka moda olanı o benden
daha iyi biliyordur.Güzel önerilerde de bulundu.Mesela yatak odasına ipli perde yapalım falan dedi.
Ama ben onu da istemedim.
Mutfak ve yatak odasına katlamalı,çocuk odasına araba desenli olan pileli bir perde karar verdik şimdilik
Diğer yerlere daha karar veremedim.Tamam belki birşeyler seçebilirim ama beni en çok düşündüren boyu.

Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.Bana karar vermede yardımcı olacak bu konularda benden daha bilgisiz olan
eşimden başka kimse yok.O da sen bilirsin nasıl istersen öyle olsun diyor ama ben birşey bilmiyorum ki...

Son düzenleme:
Ben de yeni tül ve güneşlik diktiriyorum.
Perdecimiz de tanıdık yani güvendiğimiz biri..
O da aynısını söyledi bana yani petek üstü olmasın uzun yapalım daha güzel durur dedi..
Maliyet olarak sana aynı oluyor uzun ve kısa farketmiyor...
Peteğin üstünü kaldırmak için mıknatıslı aparatlar verecek bana hem model olacak hem de ısıyı engellemeyecek tüller...
Güneşliklerim kısa yani petek hizasında olacak çünkü ısıyı engelleyen tül değildir güneşliktir dedi perdecim...
Onlar işinin ehli evet daha iyi biliyorlar modeli ne gösterir nasıl güzel durur...
Güven sen perdecine canım :34:

Evet haklısın.Uzun perdenin çözümü var dedi bana perdeci.
Senin dediğin aparatlardan bana da gösterdiler.
Eğer sıkılırsan gelirsin kısaltırız dediler.
Uzun yaptırmaya karar verdim ben de...
Cevap için teşekkürler...

Back
X