• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde bağcığı....

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
selam kızlar, benim yatak odanın perdesinin bağlarını beğenmiyorum, aynı perdenin kumaşından düz dikilmiş çok basit duruyor...
bazı evlerde görüyorum, perdelerin okadar hoş bağcıkları vardki perdenin bütün havasını değiştirmiş çok şık göstermiş..
basit ama bence önemli bi detay bu...bende istiyorum güzel bi bağcık...
nasıl bişey tavsiye edersiniz..perdem bordo renginde...birde sadece perdecilerde mi satılır??yada nerde satılır bilginiz varmı??

canım english homeda penso deniliyo galiba bulunuyor birde perdecilerde çok değişik aksesuarlar var oralara bir bak istersen dışarı çıktıkça ama sen becerikli hatunsun kendinde yapabilirsin evde benceperde ve bağcığıbak buraya istersen canım .birde böyle bir resim buldum bu tarzlarda perdecilerde bulunur bence ...kolay gelsin tatlım

Eklentiler

• $50169141_tn50_0.webp
    $50169141_tn50_0.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 2.765
Son düzenleme:
canım english homeda penso deniliyo galiba bulunuyor birde perdecilerde çok değişik aksesuarlar var oralara bir bak istersen dışarı çıktıkça ama sen becerikli hatunsun kendinde yapabilirsin evde benceperde ve bağcığıbak buraya istersen canım .birde böyle bir resim buldum bu tarzlarda perdecilerde bulunur bence ...kolay gelsin tatlım

geztapom bu çok güzelmiş gerçekten....benimde aklıma geldi yapmak ama bütün malzemeleri satın alacak olduktan sonra yapmanın bi anlamı olurmu ki??
malzemeye vereceğim parayı direk alayım en iyisi dedim...
english home da baya pahalı ama bilmem bi bakayım bakalım...bizim burda bi kapalı çarşı var hesaplı herşey orda birde çok çeşit var ama nasıl bişey alacağımı bilemedim...

geztapom bu çok güzelmiş gerçekten....benimde aklıma geldi yapmak ama bütün malzemeleri satın alacak olduktan sonra yapmanın bi anlamı olurmu ki??
malzemeye vereceğim parayı direk alayım en iyisi dedim...
english home da baya pahalı ama bilmem bi bakayım bakalım...bizim burda bi kapalı çarşı var hesaplı herşey orda birde çok çeşit var ama nasıl bişey alacağımı bilemedim...
bence önce hazırların fiyatına bak da ona göre karar verirsin .birde böyle mahalle arasındaki perdecilerde ucuz bulursun gibi geliyor bana

$perde.webp$perde 2.webp

ben şu şeyi ilk gördüğümden beri yapmak istiyorum.bana çok sıcak geliyor.belki öyle modern falan değil ama o tülle çok güzel bence.
bide 2.fotodakine benzer sendeki bağın üstüne çiçekler falan yapıp hareketlendirebilirsin.yada ordaki gül yerine kendin kocaman bir gül örüp duvarında aparat varsa oraya iliştirebilirsin.

bugün çarşıda işim vardı dolaşmadığım perdeci kalmadı ama ayrıyeten bağ yada bağcık satılmıyormuş :(
çok üzüldüm perdelerimin bağı çok deforme oldu mecbur bişeyler düşünmem gerekiyordu...
bende bi tuhafiyeye girip bakındım ne bulabilirim diye...
alt kısımları ince kurt gibi sallantılı bi şerit buldum metre hesabı satılıyormuş...bi metre aldım 4,5 lira :)
birde püskül aldım 4 tane, bu şeritleri kesip püskülleride kenarına dikip hoş bişey çıkarabilirim sanırım...
bakalım artık yapınca buraya eklicem, fikir veren arkadaşlarıma teşekkürler canlarım :16::16:

kızlar merhabar, birkaç kez alışveriş yaptığım perde sitesi var..Özbek Perde - Türkiye'nin En Farklı, En Orjinal Ürün Çeşitine Sahip Perde Alışveriş Merkezi burda perde bağları da var. dışarda arayıp sormakla zaman kaybı yaşama bence. fiyatlarıda ekonomik bi bak istersen firma adı Özbek Perde, perde bağı linki Perde Bağı/Broçol

teşekkür ederim canım cevabın için ama malzemeleri aldım artık kendim tasarlıcam bişeyler..umarım güzel bişeyler çıkarırım ortaya..
çok teşekkürler tekrar..

Back
X