Buketcim merhaba . Hatırlarsan seninle ameliyattan önce de epey konuşmuştuk. O sıkıntılı günleri atlattığına sevindim.
Sana benim sürecimi anlatayım, az cok biliyorsun ama. Ben hic laparoskopi olmadım histereskopi oldum 2011 Mart ayında. Geniş tabanli perse var demişti Dr um. Sonra 2 ay sonra teker film çekildi. Bir kere daha yapılsa iyi olur hala perde var ama ilerlemesi de rahime zarar verebilir , demişti. Biz bıraktık dene hamile kalmayı dedi.
Ben Ağustos Eylül gibi hamilelik düşünmeye başladım ama tık yok. Kasım oldu. Dr a gittim acaba dedim histereskopiden mı diye, hayır dedi.
Bekle biraz daha dedi.
Ben bekleyemedim baska Dr a gitti o Dr da bana bu halde hamile kalırsan tekrar düşük olurdu. Sana hem laparoskopi hem histereskopi Yapacaz dedi. Bu arada önceki ve sobraki filmlerin ikisini de götürmüştüm gayet iyi alınmış ama perde cok buyuk oldugu icin ikinci gerekiyor dedi.
Sonra ben yine kendi Dr uma gittim ilk histereskopimi yapana. Zaten o da gerekebilir demişti. Laparoskopiden korktuğum icin ilk Dr uma gitmiştim. Yapalım dedi. Ama laparoskopiye gerek duymadı sdc histereskopi dedi.
30 Kasım da ben 2. Hisetereskopiyi oldum. Sonra yine 2 ay koruma. 2 Şubat 2012 de yine rahim filmi çektirdim Dr a giturdum gayet iyi korunmayı birakabilirsin dedi. Ve ben 26 Şubat'ta hamile oldugumu öğrendim. Şükürler olsun 3 aydır da kızım kucağımda:)
Bu arad gebelik takibimi ve doğumumu da ikinci gittiğim Dr yaptı
Demek istediğim su ; bence sen de bu iste iyi olan bir kac Dr a daha git. Eğer onlar da hala perde var tekrar gerekiyor derseler ol. Belki bu sefer sadece histerskopi de yeterli olur. Tek basına histereskopi o kadr eziyetle olmaz da. Ben simdi sukrediyorumki iyiki ilkinden sonra hamile kalamamisim.
Ben her zaman bir kac Dr un önerisini almaktan yanayım. Bu isi zahmeti ve masraflı oluyor ama sonuna deger emin ol.
Allah gönlüne gore versin insallah