Çatlaklar Percutalfa kullanan var mı ?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.447
948
cildiyeci uzman doktor bana bunu verdi receteyle alınmıyo 45-55-59 tl arası bişi farklı eczanelerde bu fiyatlarda satılıyo benım catlaklar 10yıllık falan eskı yanı bunu verdı gecmeyede bilir dedi benım gibi eskı çatlakları için kullanan var mı aranız da ? bı gelişme aldınız mı ?:97:

bende cildiyeye gittim ama benim daha yeni oluşuyordu ve kırmızı kırmızı idi çok rahatsız verici kullanıyorum 2 haftadır şuan gözle görünen bişey yok ama kırmızılıklar kaybodu ve cildimde sıkılaşma oldu tavsiye ederim tabi bununn yanında bacak sıkılaştırıcı egzersiz yaparsan daha iyi olur dedi pilatesin çok iyi gelceğini söledi

selamlar:)
halam gecen hafta Amerikan hastanesinin cilt bölümüne gıttı sivilce noktalar vs problemınden dolayı hazır gıtmısken doktora çatlak ile ilgili bı krem varmı dıye sordurttum doktor bu kremı sölemıs günde ıkı kere kullansın düzelme olur dıye.. bı umut ıste, tamamıyle gecmez sanırım ama düzelme gııbı bıseyler olur dıye bende alıcam bu kremı, denemedıgım krem kalmadı bekar oldugum haldeee göbekte kollarda war fay hattı gııbı istedıgım hıcbıseyi gıyemıyorum malum yaz mevsımı inş kurtuluruz o kadar üzücüki...

Inşallah kurtuluruz yaa çok sinir bozucu bişey eteklerimi bile giymek istemiyorum. Ama yalnız senin kırmızı mı beyaz mı ?
Doktor kırmızılarda fayda olacağını söyledi. Beyazlar içinse artık geri dönüşü mümkün değilmiş....

üzüldüm cnm... Dikkat et bundan sonrada... İnş. olmaz ama olucaktır hamilelikte :) kullanırsın şiddetle öneririm iyi bir krem bide devletverseydi şu ilacı süper olcaktı

rica ederim canım ne demek bilgilendirebildiysek seni :)

bu arada 2 haftayı geçti sanırım takipte etmedim 8 haziran falan olmalı başladığım günde işe yarıyor çatlaklarımda gözle görülür kaybolma olmaya başladı ama çatladı bi kere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…