Saç Kesim Şekilleri perçem veya kahkül sizce hangisi??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bengubadeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
20
0
36
Sinop
yüzümün şekli yuvarlak fakat alnım açık perçem veya kahkül kestirmek istiyorum sizce yüzüme gider mi? giderse hangisi olur?:26:

yüzümün şekli yuvarlak fakat alnım açık perçem veya kahkül kestirmek istiyorum sizce yüzüme gider mi? giderse hangisi olur?:26:

bence yüzün yuvarlaksa hiç kahkül kestirme derim. çünkü kahkül yüzünü olduğundan daha fazla yuvarlak gösterir.Perçem bir nevi daha iyi. bence çok kısa olmamak şartıyla perçem kestirebilirsin.

bence yüzün yuvarlaksa hiç kahkül kestirme derim. çünkü kahkül yüzünü olduğundan daha fazla yuvarlak gösterir.Perçem bir nevi daha iyi. bence çok kısa olmamak şartıyla perçem kestirebilirsin.

canım benım yuzumde yuvarlak senın gıbıyım aynı senın ıcın percem orneklerı koyuyorum artık hangısını begneırsen en bastakı benım fotom tatlım

Eklentiler

• $DSC02264.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 189
  • $images.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 238
  • $images (1).jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 159
  • $naz-elmas-sac-modelleri-3.png
    193,6 KB · Görüntüleme: 1.162
  • $p31.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $rofle2.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 656
  • $rofle3.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 662
yüzün yuvarlaksa sana büyük ihtimal yüzüne perçem daha iyi gidecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…