Penisin tamamı girince ağrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Genelde burada doktora gitmek yerine soruyorlar ondan dolayı dedim. Mesela konu açıyor doktora gitmeden soruyor. Doktora git sonra yine sor. Ne güzel iyi niyetlisiniz anlatıyorsunuz.

Amin, çok teşekkürler Aslında haklısınız bir bakıma. Ben de hep giderim, doktora da aklımdakileri sorarım, sonra içime sinmez buraya konu açarım mutlaka o ilacı kullanan, o derdi yaşayan birini bulmam lazım

İnsan kan gelince korkar ne biliyim bakın siz ne güzel gidip bilgilenmişsiniz ben bi kez idrarımdan kan geldi o gece acile gittim. Bizim insanımız genelde doktora gitmekten ziyade konu komşuya birilerine sorar.
Pandemiden dolayı hastaneye gitmekten çekiniyorum. Ayrıca ilk defa ilişkiye girdiğimde kan gelmemişti acaba şimdi mi geldi diye emin olamadım. Epey kan geldi dediğim 1 dakika olmadan durdu zaten.

Merhaba bende kanama falan yok ama vajina girisinde agri hissediyorum ilk giriste ilerledikce geciyor kasmaktan oldugunu dusunuyorum ama her sefer boyle 1.5 yillik evliym bir onerin varmi cnm
Evliligimin ilk zamanlari iliskiye girmekte zorlanmistm buarada.

Geçmiş olsun canım. Ben ne kadar kayganlaştırıca da sürsem, ne kadar şakır şakır ıslansam da o acı geçmiyordu. Senin ilerleyince geçiyormuş. O yüzden bence de kasılmaktandır. Babystart, Prefert ya da Gleitgelen jel kullan bakalım bir de. Bunların hepsi vajina dostu jeller. PH değerleri vajinaya uygun. Piyasadaki kayganlaştırıcılardan değil. En uygun fiyatlısı gleitgelen jel.

Kayganlastirici kullaniyorum.su bazli olanlardan bu dediklerinin farki varmi benim kullanadgm etkisi hemen geciyor gibi hissediyorm
Onceden benimde hic gecmiyordu ilerledikce daha cok aci cekiyordum cok sukur suan gecti ilk giriste aciyo iste o anda nefes alip verip kegel egzersizi yapiyrm daha iyi oluyor

Valla bu dediklerimin farkı doktor önerisi olması. Kegel yapıp geçiyorsa o zaman kesinlikle sıkmaktan. Doktorum bana vajinal ultrasonu yaparken de önce sık diyor ben sıkarken o yavaşça ultrasonu ilerletiyor sonra bırak diyor bırakınca tamamen ultrason girmiş oluyor. Sen de o şekilde dene

Aynen doktor banada vajinal ultrasonda oyle yaptirmisti rahat girmisti diger turlu olmuyorduu en kisa zamanda alicam o kayganlastiriciyi ins bende hissediyorm zaten sikmaktan

Kist olabilir, doktora danışın, fazla derin olmayacak pozisyonlar deneyin.

Doktora gidin bence normal değil. Benimde derin penetrasyonda ağrım oluyor ama çok çok az ve nadiren pozisyon temelli şeyler oluyor. Sizin baya ciddi geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…