• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penis vajinaya girmeden, sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?

xflaneo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
33
10
3
35
Penisin vajinaya ne kadar girmesi gerekiyor? Gerçekten böyle bir şey yaşayan var mı? Vajina girişine boşalınsa bile hamile kalınır mı? Daha önce vajinal seks yapmamış biri hamile kalabilir mi?

2.5 sene hamile kalamadım ben hee şekilde deneyip o kadar kolay değil. Ama vajinismuslu sürtünmeyle yaşanan boşalmada hamile kalanlar var.

Penisin vajinaya ne kadar girmesi gerekiyor? Gerçekten böyle bir şey yaşayan var mı? Vajina girişine boşalınsa bile hamile kalınır mı? Daha önce vajinal seks yapmamış biri hamile kalabilir mi?
Sperm vajinadan girerse düşük ihtimalde olsa hamile kalınır.

2.5 sene hamile kalamadım ben hee şekilde deneyip o kadar kolay değil. Ama vajinismuslu sürtünmeyle yaşanan boşalmada hamile kalanlar var.
haklısınız. kimde ne yaşanacağı belli olmuyor. yine de cevabınız için teşekkür ederim :'(

Neden günde en az 5 konu böyle açılmaya başladı. İlişki nasıl yaşanır onu öğrenip ondan sonra sevişin. Lafım sadece size değil bütün bu konuyu açanlara. Risk alıyorsanız sonuca katlanmak zorundasınız

Nedir bu böyle iyice midem bulandı bi bıkmadınız konu açmaktan madem korkuyosunuz surtunmenle ne isin var allahımm akıl fikir ver :kızgın: iyice çivedençıktı burası🤦‍♀️🤦‍♀️ yeter daa yaa

Meni vajinanızın dudakları içinde bir yere değmediyse hamile kalmazsınız ama bir dahaki sefere sürtünürken prezervatif kullansın partneriniz zahmet olmazsa

Back