Penis küçüklüğünü dert eden eş

Bir de içimdeyken hissetmiyorum ama çok sorun etmiyorum demiş. Yıllar geçtikçe aşkımdan geberiyorum, deliyorum, dokunsa boşalırımlı durumlar kalmıyor. Bu vakadan bende de vardı, sevgilimdi, gerçekten çok küçüktü ve inceydi penisi, bir süre sonra yetmiyor. Çok sıkıntılıysa çareler arasın, moral bozacak, teskin cümleleri arayacak kadar vahimse zaten ohoooo ameliyat olmalı. Konu sahibi hala bir yerlerini daraltma derdinde. Bir ilişkide cinsellik sağlamsa, küçük ve orta çaplı birçok sorun mesele bile olmuyor;ama cinsellik kötüyse ve bazı şeyler yatakta eksikse bir süre sonra geri kalan her şey fevkalâde bile olsa bir şey ifade etmiyor.
Benim de eşimin isteksizlik ve sertleşme sorunu vardı, zaten ilk çocuğa ilk yıl hamile kaldım, 2.çocuk falan, hamilelikte isteksizdim, bebeler küçükken yorgundum, biraz da sevgimden idare ettim derken falan işte, ben de ehhh yeter dedim. Bişey biliyoruz konuşuyoruz, tok açın halinden cidden anlamıyor, sevgi var anlaşıyorlar ne gerek var şeklinde yanaşıyor, biz o filmi biliyoruz işte boşa konuşmuyoruz. Dünya iyisi olsa aşkından da ölsen bi zaman sonra aldığı nefes batıyor.

Benim de eşimin isteksizlik ve sertleşme sorunu vardı, zaten ilk çocuğa ilk yıl hamile kaldım, 2.çocuk falan, hamilelikte isteksizdim, bebeler küçükken yorgundum, biraz da sevgimden idare ettim derken falan işte, ben de ehhh yeter dedim. Bişey biliyoruz konuşuyoruz, tok açın halinden cidden anlamıyor, sevgi var anlaşıyorlar ne gerek var şeklinde yanaşıyor, biz o filmi biliyoruz işte boşa konuşmuyoruz. Dünya iyisi olsa aşkından da ölsen bi zaman sonra aldığı nefes batıyor.
Valla bir boğaz aç kalmıyor, bir de alışınca ora Katipcim. Hepsi bitiyor aşkmış cartmış curtmuş. Saygın, biraz da sevgin varsa, her iki açıdan da doyuyorsan tamamdır işte işler yürüyor.

Heryerini öpüyor da,mantıklı yorum yapan arkadaşların anlatmak istediği hiçbir şeyi anlamıyor.. öp hadi öp
Eşimden evlenme teklifi alınca ilk sorduğum ,enişte küçük değildir bir de küsünce sevişmemezlik yapma yoksa boşarım ,adam şok olmuştu:ıslık: Neden evleniyorum rahatca güzel sevişmek için boynu bükük çiçeği ne yapayım .Evlilikte sex iyi değilse sonuç ya boşanma ya da enseye tokat kıça şaplak modunda olur.

Eşimden evlenme teklifi alınca ilk sorduğum ,enişte küçük değildir bir de küsünce sevişmemezlik yapma yoksa boşarım ,adam şok olmuştu:ıslık: Neden evleniyorum rahatca güzel sevişmek için boynu bükük çiçeği ne yapayım .Evlilikte sex iyi değilse sonuç ya boşanma ya da enseye tokat kıça şaplak modunda olur.
Yurdumuz erkeğinin boy ortalamasının 13 cm olduğunu düşünürsek büyüğünün denk gelmeside şans.🤭 Piyango gibi birşey 🤣🤣

Bu kisiden kisiye degisir de islev oralda ortaya cıkar ve içine aldıgında hem süresi uzunsa hemde kalınsa daha iyi olur. Tabi çokta minyon olmayacak :bicak:

benim bey 40-45dk güreşiyor gibi terliyor bile :sus:
Wooov vay canina 45 dk 😙😙 icerde bukadar oyalanana varmi gecekten muthis🤔🤔

Wooov vay canina 45 dk 😙😙 icerde bukadar oyalanana varmi gecekten muthis🤔🤔
45 dk sadece içerde gel git olayı mı bu? imkansız gibi geldi bana

kızlar, genelde bu konulara yazmam fakat açılan cogu konuya üzülüyorum ve cogunun erkekten yana oldugunu dusunuyorum. çünkü benim beye baktıgım da adam sabah istiyor aksam istiyor libidosu yüksek birisi adam aksam gelince direk yapısıyor dudagıma olay sırf sekste degil karsılıklı cekimde ama bunu en cok erkek yasatabılıyor baskılandıgımızdan dolayı eşim o kadar da fit birisi değil ama istekli birisi tamamen istemeyle bir durum bu süre zaten sevişmeden önce neredeyse ön sevişmeyle 1.5 saat yataktan cıkmıyoruz ki o bana oral yapıyorsa bende ona yapıyorum bu olay tamamen karşılıklı ve isteğe önem vermeyle alakalı. misal ilk beni tatmin edip ıslatıyor bu cok onemlı

X