Penis boyu zevk sıfır

Evlilik öncesi birliktelik yakınlaşma olmadı.evet her seferinde birlikte olmak için ben teklif ediyorum kendiside ara sıra istiyor ama sadece kendini düşünen biri ilk başlarda normal sanıyordum 15yasimda evlendigim için o zaman o29yasindaydi yani çocuktum daha yeni anlıyorum desem yeri

15 yaşında evlilik mi ? Arada 14 yaş mı var yani? Konu fake sanırım.

Yeni üye olmuşsunuz ve direkt cinsellik konusunda soru soruyorsunuz. 15 yaşında evlenmişsiniz, eşiniz de 14 yaş büyük diyorsunuz. Sizce bu durum normal mi ?
Ben 2001liyim o 88li ve zaten buraya bu şekil olupta çözümü olan varmidiye üye oldum

Adam sevismek istemeyen düz topcuysa 20 cm olsa da anlamazsın.Mevzu kocanın penisinin değil kendisinin çapsızlığı….

Adam sevismek istemeyen düz topcuysa 20 cm olsa da anlamazsın.Mevzu kocanın penisinin değil kendisinin çapsızlığı….
Peki bu yaşı fazla olduğu için ola bilir mi yada beni kendine denk görmüyor ola bilir mi kafanda deli sorular dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…