Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.837 898 27 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #1 resme tıklayın, yorumsuz... Son düzenleme: 27 Kasım 2013
damlao Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2013 385 14 118 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #2 Başlığı görünce bu karikatür geldi aklıma. Hiç biri beni bu karikatür kadar etkilememişti.
didooooo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2010 477 45 73 Diğer 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #3 chess .!.: Eki Görüntüle 874905 resme tıklayın, yorumsuz... Genişletmek için tıkla... anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak
chess .!.: Eki Görüntüle 874905 resme tıklayın, yorumsuz... Genişletmek için tıkla... anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak
albunea kedi ruhlu Kayıtlı Üye 21 Eylül 2013 1.402 530 168 36 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #4 Penguen Harikasın yine
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.837 898 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #5 didooooo .!.: anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak Genişletmek için tıkla... ben senin karikatürden ne anladığını pek anlamadım, gezi şüphelilerinin %78 i alevi (!?) denmesine normal diyorsan bilemiyorum herşey güzel oluuuucak mı göreceğiz bakalım
didooooo .!.: anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak Genişletmek için tıkla... ben senin karikatürden ne anladığını pek anlamadım, gezi şüphelilerinin %78 i alevi (!?) denmesine normal diyorsan bilemiyorum herşey güzel oluuuucak mı göreceğiz bakalım
K kolibrii Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 439 128 73 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #6 chess .!.: ben senin karikatürden ne anladığını pek anlamadım, gezi şüphelilerinin %78 i alevi (!?) denmesine normal diyorsan bilemiyorum herşey güzel oluuuucak mı göreceğiz bakalım Genişletmek için tıkla... ben de anlamadım, herhalde başbakana hitaben söyledi saygısından sizli konuşmuş olmalı
chess .!.: ben senin karikatürden ne anladığını pek anlamadım, gezi şüphelilerinin %78 i alevi (!?) denmesine normal diyorsan bilemiyorum herşey güzel oluuuucak mı göreceğiz bakalım Genişletmek için tıkla... ben de anlamadım, herhalde başbakana hitaben söyledi saygısından sizli konuşmuş olmalı
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.403 298 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #7 didooooo .!.: anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak Genişletmek için tıkla... Alakayı kuramadım arkadaşım :) Başbakanın resmini görünce savunmaya geçtin :))
didooooo .!.: anca dil uzatın başka birşey bilmiyorsunuz. Diyorum ki bakın bükemediğiniz eli öpün herşey güzel olucak Genişletmek için tıkla... Alakayı kuramadım arkadaşım :) Başbakanın resmini görünce savunmaya geçtin :))