• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pendik'te moda evi

markovian_engineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
180
1
96
39
İstanbul
Selamlar bayanlar,

Pendik'te bildiginiz guzel ve kaliteli is yapan gelinlikci var midir?
Altin koza moda evine gittim gecenlerde. Begendim aslinda.
Sonrasinda aydin taner'e gittim! sinir stres oldum ve ciktim! ne ilgi vardi ne alaka! :47:
Ben yine de son bir yerde karar kilmadan evvel sormak istedim sizlere...

varsa tecrubeli olaniniz, acil yardima ihtiyacim var!

simdiden coook tesekkur ederim! :1:

Selamlar bayanlar,

Pendik'te bildiginiz guzel ve kaliteli is yapan gelinlikci var midir?
Altin koza moda evine gittim gecenlerde. Begendim aslinda.
Sonrasinda aydin taner'e gittim! sinir stres oldum ve ciktim! ne ilgi vardi ne alaka! :47:
Ben yine de son bir yerde karar kilmadan evvel sormak istedim sizlere...

varsa tecrubeli olaniniz, acil yardima ihtiyacim var!

simdiden coook tesekkur ederim! :1:

slm cnm ben gelınlıgımı ıstanbulda yaptrmadım ama ıstanbulda oturuyorum pendıkte mıss defne nın magazası acıldı bence oraya mutlaka ugramalısın köklu bı gelınlıkcı ısıne yarayabılır

slm cnm ben gelınlıgımı ıstanbulda yaptrmadım ama ıstanbulda oturuyorum pendıkte mıss defne nın magazası acıldı bence oraya mutlaka ugramalısın köklu bı gelınlıkcı ısıne yarayabılır

cook tesekkurler cevap icin!
en kisa zamanda yaptirmam lazim!
aysira'ya gittim ama kapaliyi yetisemedim! gerci kafamda model belli ama duzgun bir is ortaya cikmasini istedigimden hala arayis icerisindeyim.

umarim memnun kalirim dedigin yerden... tam adresi biliyor musun?

inşallah memnun kalırsın lc waikiki defacto kıyı pastanesı felan olan cadde var bılıyorsan hemen o cadde uzerınde mıss defne.bırde narın gelınlık var onun gelınlıklerıde hos pendık merkesde koçak gold var kuyumcu kuyumcunun sokagına gelınce sola dönuyorsun o da o sokakta

Back