merhaba arkadaşlar pendik'te oturuyorum ve iyi bir diş hekimine ihtiyacımız var .Eşimin diş eti problemi var,ayrıca dolgu, diş taşı..işimiz çok kısacası:uhm: işinin ehli bir hekim olmasını ve aynı zamandada ücretininde uygun olmasını istiyoruz bildiğniz,tedavi olduğunuz hekimler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler..[/QUOTE
kızımın tüm dolguları vs kurtköyde bir diş hekimine yaptırıdım fiyatı makul ve çok ilgiliydi.bir hafta sonra polikliniklerden biri okula diş taraması yapmışlar.benim kızımda 9 çüürk tespit etmişler.doktorumuza gittik çüürğü yok dedi lekeleri çüürk sayıyorlar.birde bir dişe kaplama yapılacaksa daha fazla para kazanmak için 3 4 dişe kaplama yapıyorlarmış
dişlerde çürük olup olmadığından emin olmak için ağız içi kamera ile size gösterilmesini isteyin. bazen leke diye göz ardı edilen bir çürük aslında derin bir çürük olup kısa süre sonra ağrıya sebep olabiliyor. özellikle de süt dişlerinde çürük çok daha hızlı ilerliyor,hem süt dişlerinin yapısı çürüğe daha yatkın hem çocuklar yeterli fırçalama yapamadıkları için. çürüklere dolgu yapılmasına gerek görmediyse doktorunuz en azından ilerlemesini önlemek için flor uygulaması isteyin. bu lekelenmeler 6 yaşında çıkan ilk kalıcı azı dişinde ise fissür örtücü yapmasını isteyin,leke şeklinde de olsa bu yaşta başlayan bir çürük ilerde başınızı ağrıtabilir.
eksik diş varlığında eğer sorun kaplama ile çözülecekse boşluğun iki yanındaki dişler illaki kaplanacak, boşluğun uzunluğuna göre kaplanan dişlerinize gelen yükün azaltılıp ömrünün uzatılması için diş sayısı arttırılması gerekmekte. yine de hekiminizin gereksiz yere kaplanacak diş sayısını artırdığını düşünürseniz sebebini açıklamasını isteyin,sizi ikna ederse ne ala..