Gelinbaşı ve Gelin Tacı pendik veya kaynarcada tesettürlü gelin başı yapan kuaförler acil bilen ?

1azuyus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
145
2
118
Manisa
Pendikte yada kaynarcada bildiğiniz tesettürlü gelin başı yapan kuaförler varmı basitbişi olmasın lütfen yardımcı olurmusunuz?

cnm sana çok ii bi yer önericem yalnız adını unuttum ben nişan fotoğraflarımı pendik ptt yanındaki alpaycan studyosunda çektirdim bana ordan önerdiler gidip oraya sor yada internetten tlfn num alıp sorabilirsn adını hemen söylerler o kuaförde onlara çok yakın biyerde öle usta yapan bir yer daha görmedm cnm hiç şaşma

ben işinin ustasıdır die parasına bakmadan aydın tanere gittim tesettür başı yaptrmaya yaptılar sinrden ağlicaktm bozdurdum 2 .ciye başka biri geldi anca adama benzetti keşke diğer önerilen yere gtseydm orda sana bir sürüde model gösteriyorlar ama ben kaliteden şaşmiyim dedim asıl kaliteden şaşmışım bakarsan............

ben oturmuyorum orda malesef dışarıdan gelin gelicemde bilmediğimden soruyorum..k.validem salonu tutarken kuaförde içindeymiş o yapcak didi ama ben güvenemiyrum pek başka yerler bkıyorum.. dediğin yeri sorarım canım sağol

chasez adını öğrenme ihtimalin varmı ? yada bikç tne sölesem atırlarmısınn? cr kuaför ,paris kuaför, yasmin güzellik salonu,n- t güzellik salonu,

hyr cnm sakın güvenme çok sorun yaşarsn bi ömür nefret edersn kaynanandan :) malesef bunlar değil canım 2163544813 bu numarayı ara bana tesettür gelin başı yapan bir kuaför önermiştiniz adını ve telefonunu alabilirmiyim de yardmcı olurlar bu numarada fotoğrafçı numarası pendikteki en ii yerdir fakat dış çekim istersen onun içinde süper bi isim biliyorum önerebilirim düğün resmlerimi fln gösterrm sana istersen beğenrsen verrm num.

çok sağol canım :) ucuza patlasında nasıl olursa olsun merakında insanlar ne yaparsın.. ama ben her dediğini yaptıran gelin oldum çıktım nasılsa bu saatten sonra her dediklerini yapsam kaç yazar o salonun anlaştığı kuaförü görcekmişim beğenmessem başka yerde yaptırcaz anlaştık bakalım.. nişan fotolarım dış çekim oldu bulunduğum yerde inanırmısın ilk defa görmüşler istanbulda böle yok studyoda çeklio hep diolar benim yaşadığım yerdde 45.000 nufüsluk bi yer düşün .. sen ver oranın adınıda ben ayarlarım

Son düzenleme:
verdiğin o numarayı aradım fakat adam çarşı merkezdeki bütün kuaför arkadaşlarımız iyidir. ismimizi verin yardımcı olurlar dedi herhangi bir isim vermedi yani.. sadece merkezde olmasına gerek yok alt kaynarcadada varsa bidiğin bi yer yardımcı olurmusunnn nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…