Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pendik,Kartal,Maltepe Tesettür mağazaları (nişan-söz için)

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
Merhaba kızlar
nasipse cumartesi evde söz ve nişanım olucak,ama hala ne giyceğime karar veremedim,
abiye abartısız bi elbise giymek istiyorum,ama nerden alabilirim hiç bir fikrim yok,
pendik,kartal,maltepe civarında tesettür mağazaları arıyorum,bildiğiniz yerler varsa yazar mısınız?

Bilindik mağazalara gidebilirsin. Setrems, tuba venn, alvina, armine. Fatihte çok fazla çeşit varmış oraya mutlaka uğra. İnternette yenimoda da çok fazla alternatif var

Güzel bir konu açmışsın bende yardım istiyorum nişanım olcak ama hazır kıyafetler tesettür olarak hiç güzel değil sizin bildiğiniz güzel bir yer varmı?

hele bolerolu hiç istemiyorummm yardımmmm

Ben Ümraniye ve Fatih'e baktım söz kıyafeti için, gerçi biraz sözle nişan arası bi kıyafet oldu da Fatih'de Cengiz Aktürk diye bi mağazadan aldım en son... Pendik'te de bi şubesi varmış oraya bakabilirsin. yalnız maalesef nereye bakarsan bak aşağı yukarı hep aynı sıradan modeller... Ben de en son mecbur kalıp şifon bi elbise aldım kolları ve göğsünün bi kısmı transparandı altına astar diktircem bi 130tl de ona bayılcam...

nişan için de mecbur diktircem

Bende öyle düşündüm diktirmeyi bakalım bu hafta sonu alışverişe çıkcaz daha hiç bakmadım bakalım bi de olmadı diktircem
gerçi bildiğim terzide yok doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…