Pendik bölge hastanesinde doğum

TIRTILCIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
7
0
36
İstanbul
pendik bölge hastanesinde doğum yapan ya da kontrollere giden var mı?
ben banu hanıma gidiyorum. doğumuma az kaldı. lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız?

ben de pendik bölgeye gidiyorum. ama banu hanıma diil aslı hanıma. kendisinden çok memnunum. ama doğum konusunda ben normal istediğim için sıkıntı yaşıyorum. doktorlar gece filan gelmiomuş nöbetçi kimse o yaptırıyormuş doğumu ama 2 erkek 2 bayan doktor var orda. erkek dr olması mümkün diil benim için. eşim geçen kontrolde hastane değiştirmeyi düşünüyoruz bu olaydan dolayı diyince diğer kontrole geldiğinizde konuşalım bakalım belki ortak bişiler ayarlarız demiş bakalım haftaya gidicem doktora

bölgede bayanlardan banu ve oya hanımı biliyorum aslı hiç duymadım
oya hiç memnun kalmadım zaten
erkeklerden de mustafa beyi çok beğendim ama eşim banu da iyi diye onda ısrar ediyor da ben çok rahat değilim onun yanında
her gidişimde bi tahlil istiyo boş yere istediğini düşünüyorum
bana da bebeğimi ultrasondan pek fazla göstermiyor.
10 dk da muayene bitiyor.
özel muayeneye şerare hanıma gidiyorum çok memnunum onun da hastanesinden memnun değilim ve doğum nisanda
Allah yardımcımız olsun

ben 25 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri bölge hastanesi Mustafa beye gidiyorum erkek dr.enson tercihimdi ama şimdi ondan başkasına güvenemiyorum hem güvenilir hem güler yüzlü hemde çok iyi herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…