furtti Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 594 7 621 Antalya 3 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi furtti #1 Merhaba Pendik bölge hastanesinde bir çocuk drlarına giden varmı kıme gidiyorsunuz .Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz .
Merhaba Pendik bölge hastanesinde bir çocuk drlarına giden varmı kıme gidiyorsunuz .Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz .
D didos86 hayat bir maraton Kayıtlı Üye 14 Mart 2010 1.099 927 323 3 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi furtti #2 furtti .!.: Merhaba Pendik bölge hastanesinde bir çocuk drlarına giden varmı kıme gidiyorsunuz .Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz . Genişletmek için tıkla... merhaba.geçmiş olsun. bölgede muayane ücreti 12 tl sgk katılım+8 tl muayene olmak üzere 20 tl çocuk doktorlarını malsef bilmiyorum canım.
furtti .!.: Merhaba Pendik bölge hastanesinde bir çocuk drlarına giden varmı kıme gidiyorsunuz .Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz . Genişletmek için tıkla... merhaba.geçmiş olsun. bölgede muayane ücreti 12 tl sgk katılım+8 tl muayene olmak üzere 20 tl çocuk doktorlarını malsef bilmiyorum canım.