Doğuma Hazırlık Pendik Bölge hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elfida139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
60
40
Kızlar merhabaaa

Ben Pendik Bölge Hastanesinde hamilelik sürecimi geciriyorum.
Doktorum Doğan bey.
Bu hastanede doğum yapanlar var mi acaba ?
ve bir de hangi doktor memnunmusunuz hastaneden vs Bilgilerinize ihityacım varr

Kızlar merhabaaa

Ben Pendik Bölge Hastanesinde hamilelik sürecimi geciriyorum.
Doktorum Doğan bey.
Bu hastanede doğum yapanlar var mi acaba ?
ve bir de hangi doktor memnunmusunuz hastaneden vs Bilgilerinize ihityacım varr
Pendik Bölge'de bizim komşu doğum yapmıştı 1-2 sene önce, doktorunu bilmiyorum ama çok araştırdıklarını ve civardaki en güvenilir hastane olduğunu söylemişlerdi o dönem. Bana çok yakın değil o yüzden daha yakın bir yeri tercih ettim

Tesekkur ederimm :) ya bende oyle oldugunu dusunuyorum ama yine de arastirmak istedim belki dogum yapanlat vardir memnunlarmi diye. Insan her seyi dusunuyo icinde kucuck bi canli oluncaa :)
Sizin komsunuz memnunmuydu herseyden hastaneden hemsrelerden falan ?

Onlar çok araştırarak gidip çok da memnun kalmışlardı, hiç bir şikayet duymadım. doğum sonrası taşındılar yoksa daha ayrıntılı öğrenirdim ama memnun olan çok. Fiyatlar nasıl oranın? Ben ersoy ve emseye daha yakınım

Emsey de dusundum ama uzak diye bolgeye karar vermistim. Zaten bu 3. Doktorum oldu digerlerinden memnun kalmadim. Dogan bey cok ilgili guler yuzlu bi doktor hic de internette kotu bi yorum yapilmamisti guvendim. Fakat hastane icin cok ucret aliolar anlastigin rakamdan yuksek fiyat odeyip ciktik gibi yorumlar cok gordum o yuzden tereddutte kalmadim degil.
Normal dogum 1900
Sezeryan 2300 olarak fiyat cektiler bana

Fakat bi tanidigim 2300 luk sezeryan olarak gitti ve 3bin kusur odeyip ciktigini soylemisti. Daha sonrasinda onlarla gorusmedik belli nedenlerle fakat neden o kadar odedi ekstra bisey mi talep etti de odedi bilemiyorum

Ersoy hastanesi de böyle dedi fiyatlara ama buna bebeğin ilk testleri ve normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış dahil dedi. Epidural falan isteniyorsa ayrıca ücreti varmış ve bu saydıkları hariç ekstra bir şey olursa da alınıyormuş.

Evet evet bölge de de bu sekilde. Bi de bölge hastanesinin kendine ait fotografcisi var. Dogum ve sonrasi fotograflar da dahil demislerdi.
Benim kafami karistiran da internetteki yorumlar zaten. Acaba gercekten fazladan mi aliyorlar yoksa bu fiyatlar mi olacak :)
Merakliyiz bekliyoruzzz.

Almazlar umarım ama fiyat bu oldu denirse de mecbur veriliyor o an. Sizin az kalmış yazarsınız neler olduğunu:)

ya bisey daha sorucam Ersoy da bölgeyle aynı fıyatlar demıstınız.
Emseyi sordunuz mu bilginiz var mi ?
Emseyi arkadasim sormus bana indirimli fiyat soylediler dedi. 2300 normal dogum, 3.500 sezeryandi sanirim (sezeryandan emin degilim)

Zorunlu sezeryanda mi bilmiyorum fakat bana verilen fiyatta epidural kendin istersen 500 kusur de ona aliyorlar canim. Doktorun istedigi tum testler tabiki ucretli. Fakat dogum ucreti icinde bebegin ve annenin ilk muayeneleri icerisinde diye bilgi verildi bana. Bakalim su an bi tereddutteyim fakat belki degistirmem doktrumu. Dogumdan snra firsat bulursam mutlaka bilgi vericem en kotu yeni konu acarim :))

Canim bana denilen sezeryan eger senin kwndi isteginse 3500tl oluyor fiyat

Kızlar pendik bölge hastanesinde tüm muayenelerimi oluyordum biliyorsunuz. fakat hastanemi değiştirme kararı aldım.

dogan dr gercekten ne kadar ilgisiz oldugunu sonunda bana ispat etti. aklımda sorular vardı zaten sonunda yanıtlarını aldım.
Önermiyorum kesinlikle o doktoru. aylardır muayene oldugum halde beni tanimamaya basladı halbukı 1 ay ıcınde dogum yapacagı bi hastasıyım. bikac sey daha var.
doktorla tlefonda biraz atıstıktan sonra hastanede randevumun iptal edildiğini öğrendim cok ama cok sacma bi prosedur uyguladılar.
ve hemen hastanemi değiştirdim. Suanda Pendik medical park hastanesine giidyorum. hem fıyatlar daha uygun hemde doktroum cok daha ilgili :)

pendik bölge hastanesini düşünenler kesinlikle doğan cucelogluna gitmesinler bence..

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Emseyi arkadasim sormus bana indirimli fiyat soylediler dedi. 2300 normal dogum, 3.500 sezeryandi sanirim (sezeryandan emin degilim)
Baya zaman geçmiş ama ben de emseye gitmeyi düşünüyorum. Hamilelik sürecimde kontrollerimi emseyde yaptırmak istiyorum. Bununla ilgili fiyat bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…