Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pendik Bölge'de bizim komşu doğum yapmıştı 1-2 sene önce, doktorunu bilmiyorum ama çok araştırdıklarını ve civardaki en güvenilir hastane olduğunu söylemişlerdi o dönem. Bana çok yakın değil o yüzden daha yakın bir yeri tercih ettimKızlar merhabaaa
Ben Pendik Bölge Hastanesinde hamilelik sürecimi geciriyorum.
Doktorum Doğan bey.
Bu hastanede doğum yapanlar var mi acaba ?
ve bir de hangi doktor memnunmusunuz hastaneden vs Bilgilerinize ihityacım varr
Pendik Bölge'de bizim komşu doğum yapmıştı 1-2 sene önce, doktorunu bilmiyorum ama çok araştırdıklarını ve civardaki en güvenilir hastane olduğunu söylemişlerdi o dönem. Bana çok yakın değil o yüzden daha yakın bir yeri tercih ettim
Onlar çok araştırarak gidip çok da memnun kalmışlardı, hiç bir şikayet duymadım. doğum sonrası taşındılar yoksa daha ayrıntılı öğrenirdim ama memnun olan çok. Fiyatlar nasıl oranın? Ben ersoy ve emseye daha yakınımTesekkur ederimm :) ya bende oyle oldugunu dusunuyorum ama yine de arastirmak istedim belki dogum yapanlat vardir memnunlarmi diye. Insan her seyi dusunuyo icinde kucuck bi canli oluncaa :)
Sizin komsunuz memnunmuydu herseyden hastaneden hemsrelerden falan ?
Onlar çok araştırarak gidip çok da memnun kalmışlardı, hiç bir şikayet duymadım. doğum sonrası taşındılar yoksa daha ayrıntılı öğrenirdim ama memnun olan çok. Fiyatlar nasıl oranın? Ben ersoy ve emseye daha yakınım
Ersoy hastanesi de böyle dedi fiyatlara ama buna bebeğin ilk testleri ve normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış dahil dedi. Epidural falan isteniyorsa ayrıca ücreti varmış ve bu saydıkları hariç ekstra bir şey olursa da alınıyormuş.Emsey de dusundum ama uzak diye bolgeye karar vermistim. Zaten bu 3. Doktorum oldu digerlerinden memnun kalmadim. Dogan bey cok ilgili guler yuzlu bi doktor hic de internette kotu bi yorum yapilmamisti guvendim. Fakat hastane icin cok ucret aliolar anlastigin rakamdan yuksek fiyat odeyip ciktik gibi yorumlar cok gordum o yuzden tereddutte kalmadim degil.
Normal dogum 1900
Sezeryan 2300 olarak fiyat cektiler bana
Ersoy hastanesi de böyle dedi fiyatlara ama buna bebeğin ilk testleri ve normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış dahil dedi. Epidural falan isteniyorsa ayrıca ücreti varmış ve bu saydıkları hariç ekstra bir şey olursa da alınıyormuş.
Almazlar umarım ama fiyat bu oldu denirse de mecbur veriliyor o an. Sizin az kalmış yazarsınız neler olduğunu:)Evet evet bölge de de bu sekilde. Bi de bölge hastanesinin kendine ait fotografcisi var. Dogum ve sonrasi fotograflar da dahil demislerdi.
Benim kafami karistiran da internetteki yorumlar zaten. Acaba gercekten fazladan mi aliyorlar yoksa bu fiyatlar mi olacak :)
Merakliyiz bekliyoruzzz.
Evet is isten gecince el mahkumm :))Almazlar umarım ama fiyat bu oldu denirse de mecbur veriliyor o an. Sizin az kalmış yazarsınız neler olduğunu:)
Almazlar umarım ama fiyat bu oldu denirse de mecbur veriliyor o an. Sizin az kalmış yazarsınız neler olduğunu:)
Emseyi arkadasim sormus bana indirimli fiyat soylediler dedi. 2300 normal dogum, 3.500 sezeryandi sanirim (sezeryandan emin degilim)ya bisey daha sorucam Ersoy da bölgeyle aynı fıyatlar demıstınız.
Emseyi sordunuz mu bilginiz var mi ?
Emseyi arkadasim sormus bana indirimli fiyat soylediler dedi. 2300 normal dogum, 3.500 sezeryandi sanirim (sezeryandan emin degilim)
Kızlar merhabaaa
Ben Pendik Bölge Hastanesinde hamilelik sürecimi geciriyorum.
Doktorum Doğan bey.
Bu hastanede doğum yapanlar var mi acaba ?
ve bir de hangi doktor memnunmusunuz hastaneden vs Bilgilerinize ihityacım varr[/QUOTE
Selam arkadasim. Ben de arastirma asamasindayim. Okana gidiyorum ama ucretler oldukca yuksek. Bolgeyi aradim gorustum dogum fiyatlarını. Eger sezeryani sen kwndin tercih edersen fitat 3500 oluyor. Buna agri pompasi, epidural veya testler dahil ni bilmiyorum.detayli bilgi edindiginde yada dogurup odemeyi yaptiginda da bizi burdan bulgilendirir misin fırsatın oldukca? Brn de degistirme asamasindayim cunku. Her an bolgeye gecebilirim
Canim bana denilen sezeryan eger senin kwndi isteginse 3500tl oluyor fiyatZorunlu sezeryanda mi bilmiyorum fakat bana verilen fiyatta epidural kendin istersen 500 kusur de ona aliyorlar canim. Doktorun istedigi tum testler tabiki ucretli. Fakat dogum ucreti icinde bebegin ve annenin ilk muayeneleri icerisinde diye bilgi verildi bana. Bakalim su an bi tereddutteyim fakat belki degistirmem doktrumu. Dogumdan snra firsat bulursam mutlaka bilgi vericem en kotu yeni konu acarim :))
Canim bana denilen sezeryan eger senin kwndi isteginse 3500tl oluyor fiyat
Baya zaman geçmiş ama ben de emseye gitmeyi düşünüyorum. Hamilelik sürecimde kontrollerimi emseyde yaptırmak istiyorum. Bununla ilgili fiyat bilginiz var mıEmseyi arkadasim sormus bana indirimli fiyat soylediler dedi. 2300 normal dogum, 3.500 sezeryandi sanirim (sezeryandan emin degilim)