Pencereden düşen bebek öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Konya’da beşinci kattaki dairelerinde oynayan yedi aylık İsmail Efe Erol, açık olan camdan toprak zemine düştü. Minik İsmail Efe, yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü.

DHA

Merkez Selçuklu ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen olayda, iddiaya göre annesinin yanında olmadığı sırada pencereye bitişik bulanan yatakta oynayan yedi aylık İsmail Efe Erol, açık olan pencereden toprak zemine düştü. Durumu fark eden yakınları İsmail Efe’yi ilk olarak yakındaki sağlık ocağına götürdü. Buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan İsmail Efe, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Annesinin zekasina hayran kaldim. Hem cam kenarina koy, hem cami acik birak, bravo. Sonra hakimler bunlara aciyip ceza vermiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demiyim diyorum ama pencereye bitişik yatakta 7 aylık bebek yanlız bırakılır mı

yavrum benim ya kıyamam :50:
başka haber sitelerindede emekleyerek balkona girdi,dengesini kaybetti düştü yazıyor
ama yataktan pencereye doğru düşmüş olması daha muhtemel.

Demiyim demiyim diyorum ama biraz dikkat kendi canin bi sey olursa sen mahvolacaksin. Benim evim cok kucuk kizimin odasi yok yatagi bizim odamizdq gece kalkar benden habrrsiz diye cam pencere kapali yatiyoruz bu sicakta. Her tedbiri al sonra icin yanmasin.

Ya arkadaşlar niye böyle doğaçlama konuşuyorsunuz hangi anne ister çocuğu ölsün artı olarak garibim 7 aylık bebeğin oradan düşeceğini düşünememiş yadırgamayın lütfen.
Allah ailesine sabır versin çok üzücü :(:(:(:(

Ya arkadaşlar niye böyle doğaçlama konuşuyorsunuz hangi anne ister çocuğu ölsün artı olarak garibim 7 aylık bebeğin oradan düşeceğini düşünememiş yadırgamayın lütfen.
Allah ailesine sabır versin çok üzücü :(:(:(:(

öyle tabi ama biraz da akıl var mantık var nasıl camın kenarında yalnız bırakır yahu biraz bilinçli olsunlar :19::19:

Back