Penceredeki ucmayan kuş

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Merhabalar yeri burası mi bilmiyorum ama pencere önünde saatlerdir aynı pozuy duran bir kuş vardı. Güvercin mi kumru mu bilemedim. Küçücük biraz galiba yavru.. önüne şu ve ekmek koydum, o kadar yanaşmama rağmen sadece tek kanadını kaldırdı tepki olarak. Şimdi yağmur başlayınca bir havlu ile tutup aldım içeri.. nesi olabilir? Ekmek var sadece yiyebileceği bir de muhabbet kuşu yemi var. Ne yapabilirim?

Birkaç gün sizde kalma imkanı varsa bakın bazen kuşlar toparlanmaya ihtiyaç duyuyorlar sonra pencere kenarına falan bırakınca uçup gidiyorlar
Fotoğrafı var mı belki cinsini bilen birileri çıkar daha çok yardımcı oluruz

Yavruysa annesiyle ucma egitimi yapiyordur .Annesi alir giderdi .
Komşu abla kumru olduğunu iki tane olduklarını, eşinin bir alt katın balkonunda su an yalnız durduğunu söyledi. Ama küçükte baya bilemedim. İlk yaklaştığımda sadece tek kanadını kaldırıp durdu. Sanırım korktu. Yavaş yavaş parmak ucuyla sevmeye başlayınca alıştı şimdi elime alıyorum normal oooyle bakıyor sadece😊

Birkaç gün sizde kalma imkanı varsa bakın bazen kuşlar toparlanmaya ihtiyaç duyuyorlar sonra pencere kenarına falan bırakınca uçup gidiyorlar
Fotoğrafı var mı belki cinsini bilen birileri çıkar daha çok yardımcı oluruz
Fotoğraf yüklenmiyor, uygulamadan yazıyorum. Dosya ekleye basıyorum eklenmiyor. Kalabilir tabiki de kalırsa ne yer bilmediğim için açlıktan ölmesin yazik

Ebabil kuşu olabilir. Çok uçuyorlar uçmaktan yorulup bi yerde kalıyorlar.. Yaralı vs olduğu için değil yani önüne su koyun yem varsa koyun kendine gelir
Şu koydum ekmek ufaladim falan ama oralı olmadı. Minnacık toparlak bir kuş. Kumru dedi komşu abla

Merhabalar yeri burası mi bilmiyorum ama pencere önünde saatlerdir aynı pozuy duran bir kuş vardı. Güvercin mi kumru mu bilemedim. Küçücük biraz galiba yavru.. önüne şu ve ekmek koydum, o kadar yanaşmama rağmen sadece tek kanadını kaldırdı tepki olarak. Şimdi yağmur başlayınca bir havlu ile tutup aldım içeri.. nesi olabilir? Ekmek var sadece yiyebileceği bir de muhabbet kuşu yemi var. Ne yapabilirim?
Hemen veterine götürün bir kutu temin edin kalemle her yerini delin ki havasız kalmasın .burdan bişey söylemek çok zor bi mücadeleden çıkmış olabilir mikrop kapmış olabilir düşmüş olabilir . Yalnız her veteriner kuş sorunlarından anlamıyor anlayan birini bulun ya da orman işletme müdürlüklerinin hayvanlarla ilgilenen birimleri var onlara teslim ederseniz onlarda tedavi ediyor daha önce ben de böyle bir kuşu veterinere götürdüm. Sadece evde yemek su vererek iylesmiyor malesef

Küçük siyahlı kahverengili bi kuşsa avuç içi kadar o ebabildir
Avuç içi kadar dümdüz gri renkli bir kuş. İnanılmaz sakin . Evdeki muhabbet kuşu bu kuştan daha yabanı hareketler sergiliyor o derece minnoş...kuyruğu kısa. Yavru bir kuş gibi ama emin de olamadım

IMG-20190413-WA0041.webp
guvercin mi kumru mu çözemedim. Fotoda büyük gibi ama değil. Bir avcuma anca sığar

Bu gitmeyince hasta herhalde diye düşünüp önüne şu ve ekmek kirintis bıraktığım zaman. Isırır falan diye korktum baya ama şu an elime alıyorum hiç tepki yok. Öylece bakıyor

Eklentiler

• IMG-20190413-WA0036.webp
    IMG-20190413-WA0036.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 124
Back
X