• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembevampirin meme büyütme ameliyatı bilgileri;)

pembevampir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
1
0
16
Ankara
ameliyat olmadan önce bu site bulunan tüm yazıları okudum. şimdi bende bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara bilgi vermek isterim. cumartesi günü ameliyat oldum. yani bugün ikinci günüm. kendimi bugün çok daha iyi hissediyorum evet oturup kalkarken acım var, ama bilgisayarı kucağımı alıp bunları yazabilecek kadar iyiyim. doktorumla görüşmeye gitmem ve ameliyat tarihi almam bir hafta içerisinde oldu. önce ismini bu sitede okuduğum ardından internette özgeçmişi ve benzeri bilgileri okuduğum hocadan randevu aldım ve görüşme sonrasında bir hafta sonraya ameliyat tarihi aldım. çünkü yıllardır aklımdaydı ve bu kadar karar vermişken beklemek istemedim. boyum 1.68 kilom 56. 295cc kasın üstündeki zara yerleştirme yapıldı. orta mentol marka damla protez kullanıldı. doktorunuz önce sizi muayene ediyor. ölçülerinizi alıyor ve uygun olanı söylüyor. doktorum bana ilk görüşmede bunun uyacağının söyledi ama ameliyata üç boy protoz ile geldi. 255 295 ve 330 cc den bana 295 cc uygun olmuş. ilk gece ağrınız oluyor ama ilk gece hastane olduğunuz için ağrı kesici bir iğne tüm sıkıntınızı alıyor. sonra ağrı kesici hap ve antibiyotik. dün eve geldiğimde aldım ağrı kesici ama bugün ağrım hap almayı gerektirecek kadar değil. sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım...

nerde nekadara hangi doktora aml olduğunuzu özelden yada burdan yazarsanız çok seviniriz....

ameliyat olmadan önce bu site bulunan tüm yazıları okudum. şimdi bende bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara bilgi vermek isterim. Cumartesi günü ameliyat oldum. Yani bugün ikinci günüm. Kendimi bugün çok daha iyi hissediyorum evet oturup kalkarken acım var, ama bilgisayarı kucağımı alıp bunları yazabilecek kadar iyiyim. Doktorumla görüşmeye gitmem ve ameliyat tarihi almam bir hafta içerisinde oldu. önce ismini bu sitede okuduğum ardından internette özgeçmişi ve benzeri bilgileri okuduğum hocadan randevu aldım ve görüşme sonrasında bir hafta sonraya ameliyat tarihi aldım. çünkü yıllardır aklımdaydı ve bu kadar karar vermişken beklemek istemedim. Boyum 1.68 kilom 56. 295cc kasın üstündeki zara yerleştirme yapıldı. Orta mentol marka damla protez kullanıldı. Doktorunuz önce sizi muayene ediyor. ölçülerinizi alıyor ve uygun olanı söylüyor. Doktorum bana ilk görüşmede bunun uyacağının söyledi ama ameliyata üç boy protoz ile geldi. 255 295 ve 330 cc den bana 295 cc uygun olmuş. Ilk gece ağrınız oluyor ama ilk gece hastane olduğunuz için ağrı kesici bir iğne tüm sıkıntınızı alıyor. Sonra ağrı kesici hap ve antibiyotik. Dün eve geldiğimde aldım ağrı kesici ama bugün ağrım hap almayı gerektirecek kadar değil. Sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım...

bu arada yanlış hatorlamıyorsam mentor markalı protezler ccler 250 275 300 325... Gibi ilerliyo oluyo ve amly girerken atıyorum 300 konuşulduysan dr yanına bir küçük ve bir büyük boy alarak 275 300 325 alarak giriyo diye hep okuduk . Sizin protez markası profili boyu neydi kutuda yada kağıtta yazan ???

ameliyat olmadan önce bu site bulunan tüm yazıları okudum. şimdi bende bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara bilgi vermek isterim. cumartesi günü ameliyat oldum. yani bugün ikinci günüm. kendimi bugün çok daha iyi hissediyorum evet oturup kalkarken acım var, ama bilgisayarı kucağımı alıp bunları yazabilecek kadar iyiyim. doktorumla görüşmeye gitmem ve ameliyat tarihi almam bir hafta içerisinde oldu. önce ismini bu sitede okuduğum ardından internette özgeçmişi ve benzeri bilgileri okuduğum hocadan randevu aldım ve görüşme sonrasında bir hafta sonraya ameliyat tarihi aldım. çünkü yıllardır aklımdaydı ve bu kadar karar vermişken beklemek istemedim. boyum 1.68 kilom 56. 295cc kasın üstündeki zara yerleştirme yapıldı. orta mentol marka damla protez kullanıldı. doktorunuz önce sizi muayene ediyor. ölçülerinizi alıyor ve uygun olanı söylüyor. doktorum bana ilk görüşmede bunun uyacağının söyledi ama ameliyata üç boy protoz ile geldi. 255 295 ve 330 cc den bana 295 cc uygun olmuş. ilk gece ağrınız oluyor ama ilk gece hastane olduğunuz için ağrı kesici bir iğne tüm sıkıntınızı alıyor. sonra ağrı kesici hap ve antibiyotik. dün eve geldiğimde aldım ağrı kesici ama bugün ağrım hap almayı gerektirecek kadar değil. sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım...

çok geçmiş olsun..doktorunz kimdi acaba? diren takıldı mı?

Geçmiş olsun canım..Çok sevindim fazla ağrının olmamasına. Umarım hep böyle decam eder. Ben de yakında ameliyat olacağım. Benim de kaz zar üstü yöntem ile muhtemelen 250 cc veya daha küçük yuvarlak protez olacak. Ben en çok 4. gün işe başlayıp başlayamayacağımı merak ediyorum. Ağrım az olur umarım beim de senin gibi...

Back