• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

ayyy bana da öyle oluyo işte fotoyu koyduğumdan beri her gün birsürü arkadaşlık.. ama albüm yaptıktan sonra listemi azaltmıştım uzun süredir tanıdığım veya samimiyetine gerçekten inandığım kişiler kalmıştı.. sonra dedim ki ben de ameliyattan önce yardım istiyordum insanlardan ve artık yardım edecek konumdayım kabul edeyim.. ama bu gün ki olaydan sonra arkadaş listemi birdaha taradım ve muhabbetim olan ve uzun süredir tandığım insanlar dışındakileri sildim. bundan sonra da talepleri kabul etmeyi düşünmüyorum açıkcası..
ank32 arkadaşımız yanlış anlaşıldığını söylüyor reklam konusunda.. zaten oyüzden de geri verilmiş üyeliği.. peki şimdi ben siteye mi güvenimi yitireyim :44:
erkek olup da bayan gibi hareket eden üyelikler de varsa eğer bu ne hastalıklı bi ruhtur ya! :1: ve nasıl bir ezikliktir yani!!! avatarımdan çekindim valla şimdi.. ama hevesimi almadan kaldırmaaamm resmimi bananeeee :9: :12:
uyardığın için teşekkür ederiz karamelimmmm :29:

ne demek cnm burda arkadaşız az mı yardım aldık birbirimizden :54: bende senin gibi süşünüyorum ama yapıcak bişey yok heryerde var böyle insanlar
bende kaldırmıcam resmimi o kadar bekledim şimdide bu tür insanlar yüzünden yapmak istediklerimi sırf onlar yüzünden ertelemicem :63: bende listemi baya temizledim arkadaşlık isteklerinide kabul etmiyorum artık
bide teklif gönderiyor bazı arkadaşlar izin isteyenleride var ama sonrasında insan bir teşekkür eder olmadı resmin altına beğenmedim olmaış dese bile aa evet gerçekten yaptırmak istiyor bu insan dersin
ben bugüne kadar kimin albüne baktıysam ne düşünüyorsam yazdım :19:
neyse artık yardım isteyen samimiyetine güvendiğim arkadaşları bunların dışında tutuyorum

Pelincim görüsmeye gittiginde banada görüslerini bildirirmisin? Benimde bir kiz arkadasim ameliyat olucak simdilik Naci Celiki bulabildik pembefrezya sayesinde ama bursada bir alternatif tabi :)

cirkinkuybaa dr ile görüştüm bugün salı günü ameliyat olucam benim dr soru sormama gerek kalmadı çünkü fazlasıyla benim sorucam herşeyi anlattı gercektende hastasını cok iyi dinliyor şimdilik memnunum umarım sonuçtan sonrada memnun olurum :61:

canımmmm okurken gerçekten gözlerim doldu,canım doktorum benim için de "düşten güzel bir gerçek "armağan etti bana da. senin mutluluğunu okudukça,kendi mutluluğum katlanarak büyüyor.İyi ki o kadar fazla doktor ile görüşüp naci beye güvenebilmişim,gerçekten güvenimin karşılığını kat ve kat fazlasıyla verdi. İnsan kendisini eksik hissediyorsa, ameliyat olana kadar yaşadığı yaşama sadece seyirci kalıyorsa ,bu ameliyatın sonucu çok ama çok daha önemli oluyor. Mutluyum,ayaklarım yere basmıyor.Naci bey çok gerçekçi bir doktor,asla ve asla olmayacak bir şey için olacağına dair bir beklenti oluşmasına dair bir tavrı olmuyor.canım doktorumun benim hayata bağlanmama sebep olduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır.... ayyyyy içimden daha çok şey yazmak geliyor,ama her an ağlayabilirim,o yüzden noktayı koyayım,işin özü umarım bu ameliyata ihtiyacı olan herkes en az benim ve pembe kadar mutlu olur..
:59:
ya ben gercekten cok üzüldüm burda da böyle şeyler oluyormuşmu yani ben uzun zamandır düşünüyorum ameliyat olmayı ama cesaret edememiştim burda sağolsun arkadaşlardan destek aldım ve cok şey öğrendim herkes sağolsun sorduğum bütün soruları cevapladılar bilgilendim sayenizde :71::71::71:

arkadaşlar bir akşam siteye girmedim ortalık karışmış.nedir bu reklam amaçlı üyelik ve sapıklık meselesi pembe frezya karamel dorha emolya hepinize ayrıca teşekkür ediyorum yardımlarınız için. çok yardımcı oluyorsunuz ve sayenizde kesin olarak ameliyatıma karar vermiş durumdayım kısmetse pazartesi tuğba demiraya ameliyatımı oluyorum. ben şu anda benim doktorum şöyle böyle diyemeyeceğim tabi. ameliyattan sonra dediğim gibi sandalyede oturabildiğim müddetçe gelir tek tek cevaplarım sorularınızı. arkadaşlar aslında uzun zamandır düşndüğüm bişe var. evet burası kadınlar kulubu benim çok sevdiğim ve her fırsatta uğradığım bir yer. ama şu da bi gerçek ki burdakilerin kimin bayan kimin erkek olduğu anlaşılması pek mümkün olmazmış gibi geliyor aynı facebook gibi. adam gelir bayan nickiyle bayanlarla konuşur falan. ama bunu yapanlar hakikatten hasta ruhlu ve sapık insanlar ya. Allah hepimizi kötü kalpli insanlardan korusun. neyse arkadaşlar moral bozmayalım biz keyfimize bakalım zaten heyecanlıyım hiçbişey keyfimi bozamamalı:3::3:

arkadaşlar bir akşam siteye girmedim ortalık karışmış.nedir bu reklam amaçlı üyelik ve sapıklık meselesi pembe frezya karamel dorha emolya hepinize ayrıca teşekkür ediyorum yardımlarınız için. çok yardımcı oluyorsunuz ve sayenizde kesin olarak ameliyatıma karar vermiş durumdayım kısmetse pazartesi tuğba demiraya ameliyatımı oluyorum. ben şu anda benim doktorum şöyle böyle diyemeyeceğim tabi. ameliyattan sonra dediğim gibi sandalyede oturabildiğim müddetçe gelir tek tek cevaplarım sorularınızı. arkadaşlar aslında uzun zamandır düşndüğüm bişe var. evet burası kadınlar kulubu benim çok sevdiğim ve her fırsatta uğradığım bir yer. ama şu da bi gerçek ki burdakilerin kimin bayan kimin erkek olduğu anlaşılması pek mümkün olmazmış gibi geliyor aynı facebook gibi. adam gelir bayan nickiyle bayanlarla konuşur falan. ama bunu yapanlar hakikatten hasta ruhlu ve sapık insanlar ya. Allah hepimizi kötü kalpli insanlardan korusun. neyse arkadaşlar moral bozmayalım biz keyfimize bakalım zaten heyecanlıyım hiçbişey keyfimi bozamamalı:3::3:

çokkk sevindim cnm hayırlısıyla sende mutlulukla dön araıza :71: ilk günler bu mutluluk olmayıp biraz ağrı olabiliyor ama nolur unutma o ağrılarını çekerken geçecek hepsi geçecek :70:
bazı insanlar sanal ortamdada gerçek hayattaki gibi canımızı sıkabiliyor ne yazıkki
ben genelde buna izin vermiyorum
doğrusunu isterseniz umrumda bile değiller sırf onlar var diye istediklerimi yapmaktanda vazgeçmem
burdalar diye buraya gelmektende :63:
zaten çoğu dayanamayıp kendilerini verdikleri cvplarda belli ediyorlar
onlara acımaktan başka bişey yapamıyorum başkaları gibi olmaya çalışmak istediklerini yazamamak bunnlar kolay şeyler değil ancak kişiliksiz ve korkak kişiler yapabilir :51: bence sizde takmayın biz burda mutluysak başkalarının ne yaptığı umrumuzda olmasın :29:

yok ya karamelcim ne takacağım o beyinsizleri boşver salla gitsin:-)) valla benim aklımda sadece ameliyatım var başka bişey düşünemiyorum şu anda. ilginç olan ise ne kadar istiyorsam artık bu slikonu hiç ameliyat stresi bile yaşamıyorum yani etrafımdakiler benden daha fazla korkuyorlar ameliyat olmamdan.

ameliyattan sonraki 25. günüm ve ilk kez ağrım var :14: şiddetli değil ama yine de rahatsız edici :14: sizce şu sebeplerden hangisi yüzünden ağrıyo olabilir kızlar :50:

- dün dolabımdaki kıyafetlerin hepsini yeniden katladım ve düzenledim tabi kolumu da yordum biraz üstteki raflar için
- yine dün ameliyattan sonra ilk kez ılık değil kaynar suyla banyo yaptım ve baya uzun banyoda kaldım
- gece rahatsız olup sütyeni çıkarttım yatarken, çamaşırsız yattım

bunlardan biri yüzünden ağrıyo olabilir miiiii? deli oldum ya öff :95:

ameliyattan sonraki 25. günüm ve ilk kez ağrım var :14: şiddetli değil ama yine de rahatsız edici :14: sizce şu sebeplerden hangisi yüzünden ağrıyo olabilir kızlar :50:

- dün dolabımdaki kıyafetlerin hepsini yeniden katladım ve düzenledim tabi kolumu da yordum biraz üstteki raflar için
- yine dün ameliyattan sonra ilk kez ılık değil kaynar suyla banyo yaptım ve baya uzun banyoda kaldım

cnm bu saydıklarının hepsini ben ikinci haftada yapıyordum bunlarla alakası yoktur ama kolunu haddinden fazla kaldırdıysan ve bunu o an hissettiysen en yatkın sebep bu görünüyor
çamaşırsız bende arada kaçamak yapıyordum bişey olmadı ama gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirisin :26:
sen vakit kaybetme fırsatın varsa doktoruna muayne ol ama mutlaka sor ilk bir ay çok öenmli ihmal etme olurmu :54:

bir de yeni aldığım sporcu atletimsi çamaşır fazla sıkı yani bastırıyor, ama sadece dün giydim.. bundan olmaz herhalde ağrı :(

olmaz cnm olsada çıkarınca geçer bende öyle bişey yaşadım haddinden fazla üstüne doğru baskı yapıyordu ama çıkarınca ağrım geçti
dediğim gibi mutlaka sor sonrada bize iyi haberlerini ver :34:
birde ağrın nerelerde nasıl bir ağrı biraz daha bahsedersen yaşayan varsa yardımcı olur
ben burda sadece arzumun ağrısını hatırlıyorum ama onunki dayanılmıcak şekildeydi :44: inşallah sadece geçici normal bir ağrıdır :16:

ne demek cnm burda arkadaşız az mı yardım aldık birbirimizden :54: bende senin gibi süşünüyorum ama yapıcak bişey yok heryerde var böyle insanlar
bende kaldırmıcam resmimi o kadar bekledim şimdide bu tür insanlar yüzünden yapmak istediklerimi sırf onlar yüzünden ertelemicem :63: bende listemi baya temizledim arkadaşlık isteklerinide kabul etmiyorum artık
bide teklif gönderiyor bazı arkadaşlar izin isteyenleride var ama sonrasında insan bir teşekkür eder olmadı resmin altına beğenmedim olmaış dese bile aa evet gerçekten yaptırmak istiyor bu insan dersin
ben bugüne kadar kimin albüne baktıysam ne düşünüyorsam yazdım :19:
neyse artık yardım isteyen samimiyetine güvendiğim arkadaşları bunların dışında tutuyorum

karamel oncelıkle ark lıstene kabul ettiğin ıcın tesekkuler, gogus estetıgı ıcın daha once olmus ark lardan fıkır almak ıstıorum.ozelden mesaj atamadıgım ıcın sadece eklıyebıldım ark olarak..deneyımlerınızı paylastıgınız ıcın tesekkuler henuz albumlerıde goremıorum ama ekleyen kabul eden arkadasların forumlarda aklıma takılanların cevaplarını almak guzel..albumlerı yaptırmayan ark lar gormek ıstıyorkı sonradan pısman olmuyalım:( paylasımlarınız ıcın tesekkuler

ameliyattan sonra belli aralıklarla bazen ağrı olabiliyor,benim de ara ara oluyordu,doku iyileşmesi devam ediyor orada çünkü. bana kalırsa sıcak banyo yapman etkili olmuş olabiliri,ben sıcak banyo yapıp ,bir de ameliyat sonrası cildim pütür pütür olduğu için bir güzel keselemiştim,sonrasında hem gögsün derisi kırmızı kırmızı olmuştu hem de gün boyu hafiften ağrım olmuştu,geçer merak etme,25 gün iyileşme için önemli bir süre,bu saatten sonra hiiiç bişeycik olmaz,sen istersen yine de naci beye danış bakalım,o ne diyecek... meraklandırma bizi olur mu.

canım benim bugün tam 3 ay oldu. sol mememin yarısında hissizlik vardı. Gittikce düzelio bu arada acıma hissi de yapıo, birden bişey batıo ayh diorum, meme ucum hassaslaştı... Düzelmesine baglıorum bunlardan bahseden arkadaşları okumuştum. Seninki de öyledir, yine de doktora danışmakta fayda var tabii.. Bi de sırt üstü yattıgım için sabahları dogrulunca protezlerin gögüs duvarına degdigi yerlerde agrı hissi oluo biraz masaj yapıorum geçio. Sizde de oluo mu???

karamel oncelıkle ark lıstene kabul ettiğin ıcın tesekkuler, gogus estetıgı ıcın daha once olmus ark lardan fıkır almak ıstıorum.ozelden mesaj atamadıgım ıcın sadece eklıyebıldım ark olarak..deneyımlerınızı paylastıgınız ıcın tesekkuler henuz albumlerıde goremıorum ama ekleyen kabul eden arkadasların forumlarda aklıma takılanların cevaplarını almak guzel..albumlerı yaptırmayan ark lar gormek ıstıyorkı sonradan pısman olmuyalım:( paylasımlarınız ıcın tesekkuler

rica ederim :34: yardımcı olabileceğimiz konularda hep burdayız sağlıcakla inşallah sizde atlatırsınız :16:

cnm bu saydıklarının hepsini ben ikinci haftada yapıyordum bunlarla alakası yoktur ama kolunu haddinden fazla kaldırdıysan ve bunu o an hissettiysen en yatkın sebep bu görünüyor
çamaşırsız bende arada kaçamak yapıyordum bişey olmadı ama gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirisin :26:
sen vakit kaybetme fırsatın varsa doktoruna muayne ol ama mutlaka sor ilk bir ay çok öenmli ihmal etme olurmu :54:

olmaz cnm olsada çıkarınca geçer bende öyle bişey yaşadım haddinden fazla üstüne doğru baskı yapıyordu ama çıkarınca ağrım geçti
dediğim gibi mutlaka sor sonrada bize iyi haberlerini ver :34:
birde ağrın nerelerde nasıl bir ağrı biraz daha bahsedersen yaşayan varsa yardımcı olur
ben burda sadece arzumun ağrısını hatırlıyorum ama onunki dayanılmıcak şekildeydi :44: inşallah sadece geçici normal bir ağrıdır :16:

karamelim ağrım geçti bugün ama ince ince sızlıyor. dün de dayanılmaz bi ağrı değildi (yani adet sancımın yarısı kadar bile değildi) ama göğsün her yerinde sürekli olarak aynı ağrı olunca canımı sıktı :14: kas ağrısı gibi bi ağrıydı.. yan yatarken çok mu üzerine doğru yattım acaba dicem ama ikisinde de aynı ağrı vardı.. bir de dikiş yerlerinden ani ağrılar giriyordu dün.. bugün pazar olduğu için arayamadım kliniği yarın arıcam muhakkak canım. birinci ay kontrolüme geç gedecektim baya, onu bu aya aldırıcam sanırım.. gideyim bi göstereyim doktoruma. umarım devam etmez bu durum :43:

ameliyattan sonra belli aralıklarla bazen ağrı olabiliyor,benim de ara ara oluyordu,doku iyileşmesi devam ediyor orada çünkü. bana kalırsa sıcak banyo yapman etkili olmuş olabiliri,ben sıcak banyo yapıp ,bir de ameliyat sonrası cildim pütür pütür olduğu için bir güzel keselemiştim,sonrasında hem gögsün derisi kırmızı kırmızı olmuştu hem de gün boyu hafiften ağrım olmuştu,geçer merak etme,25 gün iyileşme için önemli bir süre,bu saatten sonra hiiiç bişeycik olmaz,sen istersen yine de naci beye danış bakalım,o ne diyecek... meraklandırma bizi olur mu.

meleğimmm teşekkür ederim :29: seninle konuşunca daha rahatladım zaten.. :54:

karamelim ağrım geçti bugün ama ince ince sızlıyor. dün de dayanılmaz bi ağrı değildi (yani adet sancımın yarısı kadar bile değildi) ama göğsün her yerinde sürekli olarak aynı ağrı olunca canımı sıktı :14: kas ağrısı gibi bi ağrıydı.. yan yatarken çok mu üzerine doğru yattım acaba dicem ama ikisinde de aynı ağrı vardı.. bir de dikiş yerlerinden ani ağrılar giriyordu dün.. bugün pazar olduğu için arayamadım kliniği yarın arıcam muhakkak canım. birinci ay kontrolüme geç gedecektim baya, onu bu aya aldırıcam sanırım.. gideyim bi göstereyim doktoruma. umarım devam etmez bu durum :43:

kıyamam yaa :59:
ama bak kalem ne güzel yazmış belkide seninki öyle bir ağrıdır sen yinede doktorunla görüş ama kafana takma olurmu
biliyorsun kendimizi ne kadar dinlersek okadar ağrıya yoğunlaşıyoruz
sen güzelliklerini düşün geçicek :70:
inşallah doktorunla görüştükten sonra bize amannn takıcak bişi değilmiş normalmiş dersin bizde sevincimize kaldığımız yerden devam ederiz :29:

canım benim bugün tam 3 ay oldu. sol mememin yarısında hissizlik vardı. Gittikce düzelio bu arada acıma hissi de yapıo, birden bişey batıo ayh diorum, meme ucum hassaslaştı... Düzelmesine baglıorum bunlardan bahseden arkadaşları okumuştum. Seninki de öyledir, yine de doktora danışmakta fayda var tabii.. Bi de sırt üstü yattıgım için sabahları dogrulunca protezlerin gögüs duvarına degdigi yerlerde agrı hissi oluo biraz masaj yapıorum geçio. Sizde de oluo mu???

canım bende de hissizlik bi gidiyo bi geliyo valla :9: meme ucu hassaslaşması da ayrı bi dert; üşümekten korkar oldum onun yüzünden manyaklaştım iice :95: 3.ayda bile tam iyileşmemiş oluyoruz değil miii.. ama ben daralıyorum işte biran önce hiç ameliyat olmamışım gibi hissetmek istiyorum :10: danışıcam doktoruma bakalımm :97:

ben sırt üstü yatmıyorum artık, öyle nefret ettim ki ameliyattan sonraki günlerde sırt üstü yatmaktan :95: o yüzden bilmiyorum şimdilik o dediğin hissi canım

Son düzenleme:
kıyamam yaa :59:
ama bak kalem ne güzel yazmış belkide seninki öyle bir ağrıdır sen yinede doktorunla görüş ama kafana takma olurmu
biliyorsun kendimizi ne kadar dinlersek okadar ağrıya yoğunlaşıyoruz
sen güzelliklerini düşün geçicek :70:
inşallah doktorunla görüştükten sonra bize amannn takıcak bişi değilmiş normalmiş dersin bizde sevincimize kaldığımız yerden devam ederiz :29:

karameliiimmm siz iyi ki varsınızz :29: insanın sizin gibi arkadaşları olduğunda gözlerindeki ışıltı hiç sönmez kiii :32: tamam çok takmamaya çalışıyorum; ilk kez böyle ağrıyınca panikledim ne oluyor diye.. yarın doktorumla da konuşunca iyice rahatlarım herhalde :97: yine de 1.ay kontrolümde daha çok içim rahatlayacak sanırım..

geçmiş olsun canım.üzüldüm ağrın olmasına.halbuki ameliyattan sonra ne güzel hiç olmamıştı.kesin kendini yormuşsundur yada ceryanda kalmışsındır.

Back
X