- Konu Sahibi pembeFrezya
ayyy bana da öyle oluyo işte fotoyu koyduğumdan beri her gün birsürü arkadaşlık.. ama albüm yaptıktan sonra listemi azaltmıştım uzun süredir tanıdığım veya samimiyetine gerçekten inandığım kişiler kalmıştı.. sonra dedim ki ben de ameliyattan önce yardım istiyordum insanlardan ve artık yardım edecek konumdayım kabul edeyim.. ama bu gün ki olaydan sonra arkadaş listemi birdaha taradım ve muhabbetim olan ve uzun süredir tandığım insanlar dışındakileri sildim. bundan sonra da talepleri kabul etmeyi düşünmüyorum açıkcası..
ank32 arkadaşımız yanlış anlaşıldığını söylüyor reklam konusunda.. zaten oyüzden de geri verilmiş üyeliği.. peki şimdi ben siteye mi güvenimi yitireyim :44:
erkek olup da bayan gibi hareket eden üyelikler de varsa eğer bu ne hastalıklı bi ruhtur ya! ve nasıl bir ezikliktir yani!!! avatarımdan çekindim valla şimdi.. ama hevesimi almadan kaldırmaaamm resmimi bananeeee
uyardığın için teşekkür ederiz karamelimmmm
ne demek cnm burda arkadaşız az mı yardım aldık birbirimizden bende senin gibi süşünüyorum ama yapıcak bişey yok heryerde var böyle insanlar
bende kaldırmıcam resmimi o kadar bekledim şimdide bu tür insanlar yüzünden yapmak istediklerimi sırf onlar yüzünden ertelemicem bende listemi baya temizledim arkadaşlık isteklerinide kabul etmiyorum artık
bide teklif gönderiyor bazı arkadaşlar izin isteyenleride var ama sonrasında insan bir teşekkür eder olmadı resmin altına beğenmedim olmaış dese bile aa evet gerçekten yaptırmak istiyor bu insan dersin
ben bugüne kadar kimin albüne baktıysam ne düşünüyorsam yazdım
neyse artık yardım isteyen samimiyetine güvendiğim arkadaşları bunların dışında tutuyorum