• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe saçlarım nasıl olmuş ??

twetty84

Sevmekten kim usanır...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
3.154
41
358
kızlar nasıl olmuş saçlarım :D:D:D esmer olucam derken ani bi kararla pembe attırdım saçıma ben çok beğendim sizinde yorumlarınızı duymak istedim şimdiden teşekkürler..

305355160820091427.jpg

265942160820091420.

Son düzenleyen: Moderatör:
yani açıkcası bana biraz itici geldi canım
lütfen yanlış anlama ama daha 17-18lere gidebilicek bi tarz cunku emo tarzına kaçmış ve agir göz makyajı ister bu saç
açıkcası evli bir bayana yakışmamış bence....
ama sen begendiysen sorun yok...

enteresan, ilginç, değişik, marjinal,

ama hayatta pembe kafayla dolaşamam. Siz beğendiyseniz ne mutlu:ecrin_bebek:

evet hos olmus ta,arkadasin dedigi gibi evli bi bayana gitmemis,ama sen beyenmissin,sorun yok o zamanyerimseniben

hande yener gibi olmuş...ben beğenmem hiç bu renkleri yani böle değişik renkleri...bence sana bakır yada karamel daha güzel giderdi...ki yüz hatların çok güzel...

Bugün hemen gidiyorsun bir kuaföre, tatlı karamel balyajlar attırıyorsun sarının üstüne, bu sana hiç gitmemiş...Ayrıca aç karnına gözüme iyi görünmedi bu, istersen bir de tokken bakayım -tatlicadiarzu-
Eşin beğendiyse sorun yok gerçi, sahi beğendi mi?

eşim benim düşüncelerime saygı duyar ve de çok beğendi beğenmese zaten olmamış derdi .. zemuszemus teşekkürler bu arada kızlar yorumlar için kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlar bi iki haftada akacak zaten sonra yine sarı halime dönücem ama çok sevdim valla biraz cesaret lazım ama :lepi:

kızlar nasıl olmuş saçlarım :D:D:D esmer olucam derken ani bi kararla pembe attırdım saçıma ben çok beğendim sizinde yorumlarınızı duymak istedim şimdiden teşekkürler..

dün my max de gördüm bu yılın modaymış:1closedeyes:
lady gaga gibi olmuşsun kaydirigubbakcemile4
gerçi günlük kullanıma ne kadar uygun bilemedim ama ,2 haftaya kalmaz akar zannımca:1rolleyes:
olsun ama değişiklik iyidirdelikafadulden

Son düzenleme:
arkadaşa katılıyorum canım emo tarzına benzemiş evli bayana olmamış gibi geldi bembeyaz ten ve koyu makyaj ister ama yüzün şirin olduğu için itici durmamış değişiklik iyidir cesaret isterkaydirigubbakcemile5

dün my max de gördüm bu yılın modaymış:1closedeyes:
lady gaga gibi olmuşsun kaydirigubbakcemile4
gerçi günlük kullanıma ne kadar uygun bilemedim ama ,2 haftaya kalmaz akar zannımca:1rolleyes:
olsun ama değişiklik iyidirdelikafadulden

hayatım alıntından silebilir misin resimleri kaldırıcam çünkü birasdan ..

Back