• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı pembe pembe

gelinliğim çok sade o yüzden ayakkabı çok şatafatlı olsun istemedim..

zaten rengiyle yeterince garip duruyor:)

gelinlik bölümünde var gelinlik..siz de bakıp fikr yürütebilirsiniz:)

dün provada denedim ..böyle sade güzel durdu.

canım haklısın.. eğer gelinlik sadeyse ,şatafatlı bi ayakkabı çok sırıtır..gerçi gözükmeyecek ama olsun...hemen bakıcam canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. :16:

çok tatlı görünüyor, böyle bi ayakkabım olsun isterdim gelinlik altınada giyerek büyük bi cılgınlık yapmak güzel olurdu ((:

evlenirken renkli ayakkabı giymediğim için pişmanım.bence çok hoş bi çılgınlık ve çok cici bişey.bahsettiğiniz gibi uygun renkte şerit kurdaleyle süper olur.deneyin herkesi boşverin kendinize bakın sevgiler..

canim ben de cok begendim ayakkabini, gelinligin de cok tatli bi model, sahsen ben ikisini cok yakistirdim. ayakkabinin suet olmasi da yerinde cunku gelinliginde saten olmadigi icin zaten saten kaplama bi ayakkabi dusunemezdin.
ben dedigim gibi cok yakistirdim, o el cicegini de bulursan olur bu is :97:
bu arada gelinlikte herhangi isildayan bi aksesuar kullanacak misin? kemer vs? eger oyle yapacaksan ayakkabiya da bi kac bisiler tutturabilirsin bence

Ayy renkli ayakkabıya bende bayılıyorum ama kesin karsı cıkacaklar...
Seninkide cok güzelcok tatlı cok seker gülegüle kullan:)

canim ben de cok begendim ayakkabini, gelinligin de cok tatli bi model, sahsen ben ikisini cok yakistirdim. ayakkabinin suet olmasi da yerinde cunku gelinliginde saten olmadigi icin zaten saten kaplama bi ayakkabi dusunemezdin.
ben dedigim gibi cok yakistirdim, o el cicegini de bulursan olur bu is :97:
bu arada gelinlikte herhangi isildayan bi aksesuar kullanacak misin? kemer vs? eger oyle yapacaksan ayakkabiya da bi kac bisiler tutturabilirsin bence

teşekkür ederim canımmm:)

önündeki işlemeler ışıltılı..

gelinliğin tülü ve ayakkabının süeti uyumlu oldu bence...aslında ayakkabı ile biraz oynamak istiyorum ama henüz onu düşünmeye sıra gelmedi..çok şatafatlı olmadan ne yapabilirim bilmiyorum..

fikirlerinize açığım.

Ayy renkli ayakkabıya bende bayılıyorum ama kesin karsı cıkacaklar...
Seninkide cok güzelcok tatlı cok seker gülegüle kullan:)

ben anneme ilk söyleyeceğim zaman çok korktum tepkisinden..

sonra resim göstererek söyledim...onun da çok hoşuna gitti..

bir de benim hiçbir şeyim normal olmadığından , kadın alıştı artık:))

nişanlım da değişik olan her şeyi sevdiğinden, bu fikre bayıldı:)

diğerleri pek önemli değil..düğün benim düğünüm..:)

teşekkür ederim canımmm:)

önündeki işlemeler ışıltılı..

gelinliğin tülü ve ayakkabının süeti uyumlu oldu bence...aslında ayakkabı ile biraz oynamak istiyorum ama henüz onu düşünmeye sıra gelmedi..çok şatafatlı olmadan ne yapabilirim bilmiyorum..

fikirlerinize açığım.

ben iki ayakkabi almistim, biri topuklu biri az topuklu. az topuklu olana tul ve pembe toka eklemistim :)
eger senin gelinligin isiltiliysa..hmm.. ayakkabiya da isilti eklemek lazim. etsy de bak biseyler buldum, tek gerekenler bi silikon tabancasi biraz da hayal gucu :1:

BURADA el yapimi suslu ayakkabilar var, fikir edinmis olursun canim

ben iki ayakkabi almistim, biri topuklu biri az topuklu. az topuklu olana tul ve pembe toka eklemistim :)
eger senin gelinligin isiltiliysa..hmm.. ayakkabiya da isilti eklemek lazim. etsy de bak biseyler buldum, tek gerekenler bi silikon tabancasi biraz da hayal gucu :1:

BURADA el yapimi suslu ayakkabilar var, fikir edinmis olursun canim

sağol canım benim...güzel ve değişik fikirler var..

değerlendireceğim..

ben anneme ilk söyleyeceğim zaman çok korktum tepkisinden..

sonra resim göstererek söyledim...onun da çok hoşuna gitti..

bir de benim hiçbir şeyim normal olmadığından , kadın alıştı artık:))

nişanlım da değişik olan her şeyi sevdiğinden, bu fikre bayıldı:)

diğerleri pek önemli değil..düğün benim düğünüm..:)

haklısın ya bende cok severim farklılıkları . Bi de ben deneyim söylemeyi:)

Canım pembe ayakkabıların ve gelin buketlerin harika :) çok beğendim sıradan olmaktan çıkmışsın çok şeker bir gelin olucaksın :) mutluluklar..

Kesinlikle çok sevdim:)
Çünkü ben de gelinliğimin altına tek fark nar çiçeği pembesi ayakkabılar giyeceğim ve nar çiçeğim olacak :)

çok güselmiş canım yaa,bayıldım resmen...
bende kırmızı istiyorum ama herkes olmaz diyor:31:

herkeze bakma canım sen kırmızı harika olur eğer gelinlik altına renkli giyerim diyenlerdenseniz 1.sıra kırmızı olmalı pembe biraz sönük kalıyor kıpkırmızı bir renk daha canlı durur beyaz gelinliğide açar ve gösderişli bir seçim olur buyrun bunlarda sadece 1 2 seçenek

Eki Görüntüle 349228 Eki Görüntüle 349229 Eki Görüntüle 349230 Eki Görüntüle 349231 Eki Görüntüle 349232

ben de aynı pembiş ayakkabılardan arıyorum ama bulamıyorum çünkü bana tek platform gerekli...bunlarla yürüyemiyorum kiii :17:...güle güle kullan canım bu arada

Back