Gelinlik Ayakkabısı pembe pembe

çok tatlı bi renk

böyle bi ayakkabım olmasını isterdim

ama gelinlik altında nası olur bilemedim ..kötü durmaz heralde

güle güle sağlıkla giy

Ayakkabılar çok şık ve güzel..
Ama gelinlik altına seçimimi bu ayakkabıyla kullanmam.......

ayakkabıların çok şeker güle güle giy. bende renkli istiyorum gelin ayakkabımı ama toz pembe. bu arada en sondaki gelin buketi harika.

çok tatlı ama gelinlik altına tercihim olmaz

Bende Siyahı var aynısının. Pembesi de cok hoşuma gitti.

Ama gelinlik için asla tercihim olmaz

içinden geleni yap bence.. hiç düşünme.. o gün senin günün olacakk herşey istediğin gibi olsun.:)

renkli ayakkabı ve çiçeği büyük ihtimal kullanırım da şimdi pembe ayakkabı ve çiçeğe kırmızı kurdele hoş durmaz diye ona uygun renk isterim ama tabi evdekiler buna ne dicek bilmiyorum.

renkli ayakkabı ve çiçeği büyük ihtimal kullanırım da şimdi pembe ayakkabı ve çiçeğe kırmızı kurdele hoş durmaz diye ona uygun renk isterim ama tabi evdekiler buna ne dicek bilmiyorum.

çiçeğede pembe kurdele yaparsın olur biter:) dediğim gibi bu senin günün kendini dinle bir tek, tadını çıkar şeker şeker olmanın.:)

hoş ama biraz daha şık olabilirdi :44: nede olsa gelinlik ayakkabısı.. bende pudra rengi düşünüyorum.. arkadaşımın da gelin çiçeği pembeydi..ayakkabısıda pembe tüylüydü,pembe göz makyajı çok şirin oldu yaa..

çiçeğede pembe kurdele yaparsın olur biter:) dediğim gibi bu senin günün kendini dinle bir tek, tadını çıkar şeker şeker olmanın.:)

Bakalım canım daha var benim evlenmeme o zamana kadar kararımı değiştirmezsem yapıcam bunu inşallah.

İvet ivet ben de bunu yapmak istiyorum tam da.

Son düzenleme:

gelinliğim çok sade o yüzden ayakkabı çok şatafatlı olsun istemedim..

zaten rengiyle yeterince garip duruyor:)

gelinlik bölümünde var gelinlik..siz de bakıp fikr yürütebilirsiniz:)

dün provada denedim ..böyle sade güzel durdu.

bende mor fuşya turuncu yeşil gibi renklerden birini tercih etmek istiyorum zaten mecburen boy farkı olmasın diye babet giyeceğim zaten erkek arkadaşım bende 3 4 cm kısa bile gelin çiçeği dekorasyon hepsi uyumlu olsun istiyorum inşalla seneye olucak sende güle güle giy canım gelinliğinede baktım çok sade hoş hadi hayırlısı

Son düzenleme:

teşekkür ederim..darısı başına:)):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…