Ben de gelinliğimin altına pembe ya da mor ayakkabı o tonlarda bir çiçek ve kurdele istiyorum.
içinden geleni yap bence.. hiç düşünme.. o gün senin günün olacakk herşey istediğin gibi olsun.:)
renkli ayakkabı ve çiçeği büyük ihtimal kullanırım da şimdi pembe ayakkabı ve çiçeğe kırmızı kurdele hoş durmaz diye ona uygun renk isterim ama tabi evdekiler buna ne dicek bilmiyorum.
çiçeğede pembe kurdele yaparsın olur biter:) dediğim gibi bu senin günün kendini dinle bir tek, tadını çıkar şeker şeker olmanın.:)
hoş ama biraz daha şık olabilirdi :44: nede olsa gelinlik ayakkabısı.. bende pudra rengi düşünüyorum.. arkadaşımın da gelin çiçeği pembeydi..ayakkabısıda pembe tüylüydü,pembe göz makyajı çok şirin oldu yaa..
hoş ama biraz daha şık olabilirdi :44: nede olsa gelinlik ayakkabısı.. bende pudra rengi düşünüyorum.. arkadaşımın da gelin çiçeği pembeydi..ayakkabısıda pembe tüylüydü,pembe göz makyajı çok şirin oldu yaa..
Ben de gelinliğimin altına pembe ya da mor ayakkabı o tonlarda bir çiçek ve kurdele istiyorum.
bende mor fuşya turuncu yeşil gibi renklerden birini tercih etmek istiyorum zaten mecburen boy farkı olmasın diye babet giyeceğim zaten erkek arkadaşım bende 3 4 cm kısa bilegelin çiçeği dekorasyon hepsi uyumlu olsun istiyorum inşalla seneye olucak sende güle güle giy canım gelinliğinede baktım çok sade hoş hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?