- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
-
- Konu Sahibi biromurluk
cnm bu maske sadece fazla yağlanmadan dolayı olan sivilce sorununu çözüyormuş yani hormonal yada kadın hastalıklarından dolayı sivilcelerde işe yaramıyormuş...seninki de mi böle bişeyden kaynaklanıyor yoksa?ben forumda okuyup almıştım,sadece kandırmaca,hiç bir işe yaramadı.verdiğim paraya yanıyorum.maske hazır halde geliyor.krem şeklinde.eşimi dinlemediğim için üzgünümkandırmaca olduğunu söylemişti.merak edenlere...
bugün seda sayanın programında pembe maskeyi uygulayan bayan maskenin tarifini verdi ve uyguladı deniycem bende bilginize
bugün seda sayanın programında pembe maskeyi uygulayan bayan maskenin tarifini verdi ve uyguladı deniycem bende bilginize
Temmuzda evlenicem arkadaşlar ve yüzümde hiç çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı kötü bir tipe büründüm şu aralar ...stresten diye zannediyorum ama bunların düğünüme kadar gitmesi lazımbu PEMBE MASKE nerede satılıyor yapıldığı yerden başka bilen var mı acabaa?? seansı çok pahalıymış çünkü şuara veremem bilen varsa yazabilir misiniz??
2 yemek kaşığı kil 1 tatlı kaşığı gül yağı kayısı yağı avokado yağı badem yağı gül suyu bunları iyice karıştırıp sürüyosun yüzünüza gazlı bez serip maskeyi üzerine sürersenizkolay çıkıyo 20dakika bekliycek ben badem yağı koymadım
Temmuzda evlenicem arkadaşlar ve yüzümde hiç çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı kötü bir tipe büründüm şu aralar ...stresten diye zannediyorum ama bunların düğünüme kadar gitmesi lazımbu PEMBE MASKE nerede satılıyor yapıldığı yerden başka bilen var mı acabaa?? seansı çok pahalıymış çünkü şuara veremem bilen varsa yazabilir misiniz??