Sivilceli Ciltler pembe maske kullanıcıları lütfen yardım......

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

helen90

Sureti kalbimde...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
453
1
kızlar yüzümde hiç sivilce yoktu hatta çok beğenirlerdi ama ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında problem yaşadım onun etkisi ile yani stresden yüzümde özellikle çenemde sivilce çıkmaya başladı ve bunlar leke bıraktı her ay başka doktora gittim ama fayda etmedi pembe maskeyi çok methediyorlar kullanan var mı ve nerden temin edilebilir lütfen yardım edin :2:

canım ben kullanmadım ama bi güzellik uzmanı vardı tanıdığım o satıyordu sordum ona nasıl bir krem diye dedi ki evde kullananlar maskeyi çıkarırken yüzlerini yırtıyorlarmış çok sert bir maskeymiş artı kılları da alıyormuş onun yanında sivilceler için o kadar da etkili değil dedi ben şahsen özellikle kıl ve yüzü yırtma olayını duyunca vazgeçtim

Son düzenleme:
hmm.. benim kullanan bı yakınım vardı yaradıgını soylemıstı ama bnde onun yalancısıyım yanı belkı ciltten cilde değişen birşeydir.. :44:

canım ben kullanmadım ama bi güzellik uzmanı vardı tanıdığım o satıyordu sordum ona nasıl bir krem diye dedi ki evde kullananlar maskeyi çıkarırken yüzlerini yırtıyorlarmış çok sert bir maskeymiş artı kılları da alıyormuş onun yanında sivilceler için o kadar da etkili değil dedi ben şahsen özellikle kıl ve yüzü yırtma olayını duyunca vazgeçtim

ooo çok kötüymüş canım ilk kez böyle bir durum olduğunu duydum çok teşekkür edrim biraz daha araştırayım

Mindivan marka pembe maske sonucunu yazıyorum.

Yumuşaklık ve pürüzsüzlük etkisi doğru. Sivilcelerimi de biraz söndürdü ama kullanımı o kadar zor ki 2 kere yapabildim sadece. Yüze kalın bir tabaka oluşacak şekilde sürmek gerekiyor, üst üste sürünce de kuruyana kadar akıyor tabi ki. Kuruyana kadar beklemek ayrı, maskeyi çıkarmak ayrı dert. Maske kalıp halinde değil, soyarak çıkarılıyor ve bu yüzden çıkarırken acı veriyor.

Hayır canım birçok markanın var ama ben Mindivan maskasına rast gelip almıştım. Belki bu markayı almak isteyenler olur diye yazdım. Diğer markalarla arasında nasıl bir fark var bilmiyorum. Kullananlar yazarlarsa öğrenicez.

Bende geçen şu sitelerden almıştım.79 lira bana göre ucuz ve güvenli

Lakin sivilceleri ve siyah noktaları geçirmesini 2 hafta falan beklemen lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta çok uzun bir süre değil doktora gidiyorum krem veriyor 1 ay sonra gel diyor ama faydası yok bunu denemek istiyorum

evde kullanımı çok zormuş kızlar ya aldım diyelim nasıl cesaret edip kullanıcam annem pek güvenmiyor böyle şeylere aksi bir durum olsa dilinden kurtulamam ama ben eski cildimi istiyorum:KK43:

Son düzenleme:
Sen hangi kremleri kullandın da işe yaramadı? Ben aknilox jel %4 kullanıyorum. Lekeler üzerindeki etkisi gayet iyi.

benzalin,aknilox %2,nadixa,clindoxyl,sivex bunları hepsini kullandım etki etmedi :KK43:

Arkadaşlar bu urune inanmayin sizleri dolandirmak icin piyasaya surdugumuz bir urun bu

Arkadaşım bende cildimden yana dertliyim,bendede lekeler var ve arada sivilce çıkıyo. Piyasada suanda birsürü marka var facebookda bile yok "..............." "pembemaske.com" diye reklamlar çıkıyo çok uygun fiyata. Onlardan sakın alma. Onlar sahteymiş içlerine pembe olması için boya filan ekleniyormuş. Ben geçen gün eczanede gördüm. Markası neydi bilmiyorum ona dikkat etmedim ama eczacı bu gerçek pembe maske dedi. Fiyatı 50 tl idi. Fakat evde yapma durumu benim pek içime sinmiyor. Sanki boşa gidecekmiş gibi çünkü klinikte yapılan pembe maskeyle ewde yapılanın alakası yok.

Enes Bio Estetik Center var Nişantaşında. Orası bu maskeyi uygulayan en iyi en güvenilir yer. Zaten sitesine bakarsan anlıcaksın, tüm ünlüler burda yaptırıyor. Ben burda yaptırmayı deli gibi istiyorum ama sanırım seans başı 150 tlymiş. E minimum 7-8 kere gidileceğini düşünürsek baya pahalı oluyo. Ama gerçekten tavsiyem, eğer para sorun değilse mutlaka burda yaptır.

Aknilox'tan iyi sonuç almıştım ben ama sivilceler çıkmaya devam ediyorsa hormonları düzenlemeye ya da karaciğeri rahatlatmaya yönelik bitkisel kürler uygulamak gerekiyor. Mesela İbrahim Saraçoğlunun tavsiye ettiği lavanta kürü gibi. Ya da hormonları düzenleyen hayıt çayı, aslanpençesi çayı gibi..

Pembe maskeyi güzellik merkezinde yaptıracaksanız faydalı olabilir ama evde yapacaksanız boşuna o pahalı ürünlere para vermeyin. Benim bugüne kadar kullanıp faydalı olduğunu düşündüğüm ürünler, Aktifoks'un Ozonlu Akne Kremi. / Ek olarak Işık Baharat markasının kil maskesi.

Kısacası, Pembe maske alacağınıza Aktifoks'un akne kremini alın daha iyi bence.

Ben de pembe maske ismini çok duymaya başlamıştım ve gerek isminden gerek de reklamlarından dolayı pek inandırıcı gelmemişti. Bir de böyle şeyler riskli geliyor bana. Tamamen kendinizi onun eline bırakmış oluyorsunuz. Sonucu ne olacak bilmeden girişmiş oluyorsunuz. Tamam belki işe yaramayan bir ilaçtır, bunun bi zararı yok. Sadece paranız çöpe gitmiş olur. Ama ya zarar da verecekse... İşte böyle düşündüğüm için hiç bulaşmadım pembe maskeye. Ta ki bugüne kadar. Peki bugün neden bulaştım da döndüm kararımdan? Anlatayım. Annem sivilceli bir kadın değildir ama cildine önem verir. Kırışıklıklara falan takılır. Hep alışveriş yaptıgımız bir yer var. Doğal sabunlar, bitkisel bakım ürünleri falan satıyor. Oraya alışveriş yapmaya gittiğimizde, niyetlenip oradan pembe maske de aldı. Bir iki gün kullandı. Cildim nefes aldı, kırışıklıklarım azaldı gibi yorumlar da bulundu. Gerçekten de yüzü daha sağlıklı, canlı görünüyordu ama kırışıklıklar gitti falan bunlar tamamen psikolojik :KK70: Sonra tabi üşendi her gün yapmaya ve bir köşede kaldı pembe maske. Ama asıl işe yaradığı kişi kardeşim. Annem kullanmayınca 15 yaşındaki, e haliyle bol sivilceli kardeşim; annemin yüzüne zarar vermemiş olmasının da etkisiyle bir cesaret başladı maskeye. Bu gün 8., 9. gün falan. Ve size şöyle söyleyebilirim ki sivilceler inanılmaz söndü ve düzeldi. Ergenlik döneminde oldugu için haliyle çok büyük ve çok vahim sivilceleri vardı tüm yüzünde. Pembe maske sayesinde yüzünün sol tarafı tamamen sivilceden kurtuldu ve diger taraftaki o vahim sivilceler de sönük renksiz kabartılar haline geldi. Hala devame diyor maske kullanmaya. Onu görünce ben de tek tük çıkan sivilcelerim için kullanayım, yüzüm canlansın dedim. Yağlı bir cildim var belki onu da dengeler dedim. Bakalım görücez. Kullanımı zor değil. Maskeyi çıakrırken yanak bölgesindeki küçük tüyler de maskeyle birlikte çıktığı ve ya koptugu için biraz can yakıyor o bölgeler o kadar. Can yakıyor dediysem de ağda gib ideğil tabi ki. Sadece o bölgede tüylerin koptugunu hissediyorsunuz o kadar. Kısacası ben maskenin başarısını gördüm ve paylaşayım dedim. Ortalıkta sahteleri dolanıyor deniliyor sanırım bizimki sahte değil o yüzden etkili oldu. Bilmiyorum. Eğer bende, annemde ya da kardeşim de bir yane etki görürsem buraya yazacağım. :)

pembe maskeyi bir arkadaşımla beraber birlikte kullanmaya başladık.benim açımdan olumlu sonuç vermedi ama onun cildine çok iyi geldi.yüzünüzü yolmaması
için tülbent koyup öyle sürebilirsiniz.ben tülbentsiz kullandım yüzümü tahriş etti.arkadaşım tülbentle kullandı.sadece 3.gün cildi kusma yaptı.5.gün pırıl pırıl bir cildi olmuştu.piyasadaki ürünleri alırken dikkat etmek gerekli ve her cilde iyi gelicek diye bir durum söz konusu değil.

Son düzenleme:
ben kullandım canım.sürdükten sonra 40 dakika beklettim çıkarttım ve biraz kızarıklık oluştu ama cildim prüzsüzşleşti ama sivilcelerime iyi geldiğini söyleyemem.

X