Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kullanılmamış yada temiz gecelik takımınız var mı satmayı düşündüğünüz. nette çok pahalı. bnmde var ama şimdi birde pembeyde özendim o yüzden uygun fiyatlı bişi arıyorum.
varsa resim yükleseniz çok sevinirim
gecelik-sabahlık olarak mı düşünüyorsunuz? bende sadece pembe gecelik var mesela.. sadece hastanede giydim, temizdir. düşünürseniz fotosunu çekeyim.
krem renk isterseniz de gecelik-sabahlık olarak var, o da temizdir.
Hayırlı doğumlar şimdiden, benim de ilk birkaç saat giyip çıkardığım bi daha kullanmadığım bir geceliğim var. emzirme için göğüs tarafı açılanlardan. düşünürseniz fotoğraf koyabilirim. 95 tl ye almıştım. 50 liraya verebilirim
arkadaşlar kullanılmamış yada temiz gecelik takımınız var mı satmayı düşündüğünüz. nette çok pahalı. bnmde var ama şimdi birde pembeyde özendim o yüzden uygun fiyatlı bişi arıyorum.
Bende emzirme geceligi var.pembe az giydim.5tl.yeni dogan kiz bebek ivin cok hic giyilmemis urunlerimin konusuda var lazimsa gecelik bu.....Eki Görüntüle 976902