• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Lekelenme

91Ayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
3
0
1
31
Merhaba arkadaşlar. Düzensiz bir adet döngüm var. Genelde 1buçuk ayda felan gelir. Son adetim 3ocakta bitmişti. 5ocakta eşimle birlikte olmuştuk. Henüz adetim biteli 11gün olmuştu WC gittiğimde iç çamaşırımda çok aşırı az lekelenmeler gördüm. Peçeteye sildiğimde aşırı açık pembe şeklinde geldi. O gece ve ertesi gün bikaç kez peçeteye sildiğimde o lekelenmeyi gördüm. Sonra bitti. Ertesi gün belimin alt kısmında aşırı derecede çok ağrı oldu. Ağrı yanma gibiydi. Değişikti. Sonrasında da kasık ağrılarım ve bel ağrım oldu. Lekelenme çarşamba bitmişti. Cuma test yaptım ama negatif çıktı. Adetime de tahminime göre daha epey bi zaman var. Geçen yıl 2kez düşük yaptım 😰 var mıdır benimle aynı durumu yaşayan acaba? Ya da gebelik ihtimali var mı ama negatif çıkması hevesimi kırdı 😢

Benim bebeğime hamileliğim de testte çok geç çıktı hatta ben yerleşme kanaması denilen şeyi normal adet oluyorum zannettim ve az kalsın söktürücü içiyordum. En mantıklısı sağlık ocağında kan vermeniz o zaman hemen netleşir kafanız.

Benim bebeğime hamileliğim de testte çok geç çıktı hatta ben yerleşme kanaması denilen şeyi normal adet oluyorum zannettim ve az kalsın söktürücü içiyordum. En mantıklısı sağlık ocağında kan vermeniz o zaman hemen netleşir kafanız.
Buralardan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması dedikleri olay adet gününe bikaç gün kala ya da adet günü geçtikten sonra oluyormuş. O yüzden çok anlam veremedim bi heveslendim ama kan testinde de negatif çıkmasından korktuğum için gitmiyorum henüz sağlık ocağına. Diğer düşük yaptığım gebeliklerimde silik çizgiyi görmüştüm çünkü kaset testte 😞

Back