canım gebelik olabilir .. bazı arkadaşların öyle olmuştu hamileydiler ama tabi herkeste farklı olabilr...
canım bence hemen ümitlenme, adetin birkaç gün erken de olabilir
benim de hiç şaşmazdı zamanı ama başıma geldi böyle bir şey,
inşallah istediğin gibi olur, adet için hiç bir belirti yok mu şu an?
bgm arkadaşım aşılamamı yaptırmıştın canım hamilesin bence ben diyim sana yani senin gibi aynı birisi daha olmuştu hamile hemde ikizlere... hadi bakalım:teytey::teytey:
dediğiniz gibi de olabilir.dr umu aradım.adetini bekliyelim dedi.evde bir başıma napcamı bilmiyorum.2.aşılamam damı tutmayacak.....belirti falan yok canım.sadece baş dönmesi var.o da progestanla alaklıymış
cnm banada hamilesin gibi geliyo ben olsam kan testini yaptırmıştım şimdiye bekleme derim ben en azından ona göre dikkat edersin kendine.inşallah hamişsindir. sonucu öğrenince haber vemeyi unutma olur mua.s.
canım benim inşallah hayırlısıyla hamişsindir....ama bide öbür taraftan düşünelim ki sonra fazla yıkıma uğramayalım.benimde adetim hiç şaşmazdı ama bu ay regli günümde 1 hafta önce başlayan lekelenmelerim oldu.heh dedim ya regli oluyorum yada kesin hamişim diye ümitlendim ne hayaller kurdum bilemezsin.tam regli günümde kan testi yaptırdım sonucu almadan yarım saat önce regli oldum.ve hayal kırıklığını tahmin bile edemezsin.inşallah canım senin öle olmaz inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım.....
eğer hamileysen kan testinde hemen çıkar canım
ne de olsa adetine az kalmış yani vakit yaklaşmış
bir sağlık ocağına git tahlil yaptır bence
beklemek daha zordur bilirim.