Pembe leke..

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba hanımlar,
Daha önce belki konularıma rastlamıştırsınız, bende çoğunuz gibi 1 senedir bebek hayali kuruyorum ve henüz giden gelen yok.
Yalnız bu sabah afedersiniz peçeteye silinirken çok açık renkte pembe bir lekelenmem oldu.
Adetime daha 4 gün var ve genelde biraz gecikmeli olabiliyor kafam karıştı. Bu belirtimidir bilmem ama bunun dışında ovü gününden beri göğüs ağrım var ve gecen haftayı griple geçirdim.

Ben umutsuzum fakat yinede fikirlerinizi almak istedim bu konuda siz neler düşünüyorsunuz ?

Birkaç gün bekle sonra test yap canım eğer devamı gelmesse benimde bu sefer öyle oldu test yaptım silik çıkmış ti

Yerlesmedir inşallah canim

Inşallah seninde öyle oldu mu peki hamilesin galiba Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini.
3 geb3ligimde de adetten önce oldu fakat bu geb3ligimde çok farklı oldu gecikmenin 5 . Ci günü geldi pembe ve biraz kırmı kan gel bir damla falandi

Merhabalar deneyimli bayanlara sormak istiyorum 1 gün gecikmeli ağrısız adet oldum. Oldum ama sadece 1 gün normal oldum bugün 3. Gün ve dün ovuç ortası kadar koyu leke bugünde iyice kahve olmuş avuç ortası kadar leke sizce normal adet mi? Eşim bugün rüyasında hamile olduğumu görmüş gerçek gibiydi diyince aceba mı dedim belki de yeni evli olmamıza rağmen çok hevesleniyor ondandır

1gun kan rengi mi geldi canim?

Yerlesme olabilir

Aynen normal adet oldum ama yarım günü çok az geldi sonra birden arttı sonra geri azaldı
Canim aklinda kalmasin isterden bir idrar testi yap birsey demek zor inan ki ama imkansizda değil.
Benim de hamile olduğum eşimin içine doğmuştu ben cok istediği icin inanmıyordum adama ertesi gün test yapmıştım hamile çıkmıştım, inşallah senin de öyle olur.

Kısmet Allah 'ol' dedikten sonra olmucak ne var ki Hayırlısıyla hayırlı zamanda gelicektir inşallah

Kısmet Allah 'ol' dedikten sonra olmucak ne var ki Hayırlısıyla hayırlı zamanda gelicektir inşallah
Aynen oyle canim yeter ki Rabbim ol desin ol emrini versin
Annem derki hayırlısı ile hayırlı zamanda dersen o zamani uzatırsın, "Allah'ım tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah" de illa ki vakti gelince verecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…