'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Bu da benden bir kombin canlar :sm_cool:

adszje.jpg

Hırka ve t_shirt :Collezione
Pantolon :Lee
Çanta :Louis

livimm çokk güzel çantaa özellikle süperr:asigim: ya ben collezione nezamndır gitmiyorum ne güzel şeyler varmış en kısa zamanda gitmek lazım çok güzel hırkann cnmolumunekankayizsmile

o kurdu önceden çünkü sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sıra sende minikim aklinialirimsmile :icecream:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile Şeniz

fake resim koycagıma hiç koymam daha iyi tutim olumunekankayizsmile koyanlarıda anlamıyorum :KK1:
teşekkür ediyorum canımm ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

livitommm böböğümmm aklinialirimsmile kolyenle hırkan çok güzel uyum saglamış canım benimmm boshayallersmile hihoyyyt
ayrıca çantana geberdim :asigim: benimde vardı bu şekilde siyah delikafadulden

kesinlikle cnm napsınlar egolarını tatmin ediyorlar başkalarının fücutları ileeee :KK70:

ha birde çadır kurmak isteyenler varmış çadır malzemelerimi verebilirim 2 odalı çadır sahibi olaraktan hahahaha:KK1:

Son düzenleme:
2962.jpg
2970.jpg

ne giydine ekliycektim ama vaz caydım sempatiksalakcinni
kahve kombinm kzlar.üzerinde görmk istyrz dedkleri içn gydm geçen.
yeni kombinde çekcem bakalım kısmetse :1ninca: :kedi:

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğ ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
la bu nasıl bir tiptir, :asigim: :asigim: :asigim: nasıl bir güzelliktir yarabbim boshayallersmile
endama bakın ya,:asigim: öldüm bittim bittim been, şapır şppur beeni yee sempatiksalakcinni
ay ne diyodum, fisfisfis
kanka muhteşemsin ne diyim
:lepi: olumunekankayizsmile

nur 'cum kombinler harikaaaa yanlız trenchcoath ını nerden aldın bebem benimde trenchcoat'a ihtiyacım var modeli çok güzel...

hadi ordan:dilcikar:
ooo kombinler üst üste geldi:sm_cool:
kankaların gülüde eklemiş:dance:çantana geberdim:lepi:livi hastası olarak:jeyyar:
bu tarzı bende çok kullanırım livim.tam benlik bi kombin.çok beğendimŞeniz
kolyeyede ayrıca bayıldım..

Dimi kanka öyle gelişti vallaha bir kombin daha yapmıştım onuda sonra eklerim artık .Livi hastası olarak dedim kesin kankam beğenir çantayı hihoyyyt
Ne zaman ekliyon kombin offffff kanka offf ekle :sinifsinif:
livitommm böböğümmm aklinialirimsmile kolyenle hırkan çok güzel uyum saglamış canım benimmm boshayallersmile hihoyyyt
ayrıca çantana geberdim :asigim: benimde vardı bu şekilde siyah delikafadulden
Oğlum asıl sen bizi gebertin manken fiziğinle :nazar:
livimm çokk güzel çantaa özellikle süperr:asigim: ya ben collezione nezamndır gitmiyorum ne güzel şeyler varmış en kısa zamanda gitmek lazım çok güzel hırkann cnmolumunekankayizsmile
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile Şeniz
Oy lolitam demek beğendin sağolasın
liv cim müthişşşş renk ve uyumu harikaaa

Tutim sağol canım olumunekankayizsmile

livim öncelikle çantana bayıldım ve uyum süperr

kontewsim biraz ağır geldi renkler gözüme sana kokoş kokoş dahada yakışıyo :))

patii bişee demiyorummm . nokta.

X